61

Odp: [S] Husqvarna SMR 570 duzo zdjec

Jego list na allegro na bank się zaczynał

"uprzejmie donoszę, że Pan....

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

62

słoniu napisał/a:

ja cię już allegro zgłosiłem, a teraz wysyłam maile do wszystkich licytujących

Skąd weźmiesz adresy email do nich , skoro od jakiegoś czasu nicki licytujących są zablokowane?

motoslide.com

63

Barteksm napisał/a:

Ja też stane w obronie , nie pochwalam tego , ale jakieś groźby straszenie jakimis meilami do allegro  :o no prosze Cie człowieku z czym do ludzi SŁONIU chcesz to pisz donosy jeszcze za brak kierunków , przeglądu i zabrudzoną rejestracje .

nikogo nie straszę i nie piszę donosów. czy niektórzy z Was mają aż tak zryte baniaki? może ty kolego Barteksm po prostu lubisz być dymany w dupala. kolega od huski ewidentnie przywalił w ch***a i na nic się zdadzą kogokolwiek tłumaczenia. zgłosiłem to na allegro. dla jednych normą jest walenie w ch***a a dla innych trzymanie się zasad. i gwarantuję, że dalej zajadą Ci drudzy.

64

Barteksm napisał/a:

Skąd weźmiesz adresy email do nich , skoro od jakiegoś czasu nicki licytujących są zablokowane

dlatego nie wysłałem maili do licytujących. nie ma jak.

65 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-09-06 15:51:50)

Nie będe sie z tobą licytował i wyzywał jak dziecko .
Ty wpadasz tutaj i pierwsze co robisz to kierujesz epitety pod adresem innych uzytkowników .
Ostaniej twojej wypowiedzi nawet nie skomentuje bo musiał bym Ci pieprznąć bo języka nie będe strzępił .

motoslide.com

66

słoniu napisał/a:

nikogo nie straszę i nie piszę donosów. czy niektórzy z Was mają aż tak zryte baniaki? może ty kolego Barteksm po prostu lubisz być dymany w dupala.

Nie pisze donosów a piszesz :D a poza tym trochę kultury

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

67

Barteksm napisał/a:

bo musiał bym Ci pieprznąć bo języka nie będe strzępił .

Bravo - Ja już bym to dawno zrobił gdybym miał okazję :) bo ja jakiś taki strasznie nerwowy jestem :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

68

sloniu paździezu marny ty, skad jestes ?

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

69 Ostatnio edytowany przez ziomalqs (2010-09-06 16:12:27)

słoniu napisał/a:

ziomalqs - ale co ty pierdolisz za farmazony? dalej twój kumpel podbija cenę. tobie się wydaje że jesteś mądrzejszy? ja cię już allegro zgłosiłem, a teraz wysyłam maile do wszystkich licytujących tą twoją Huskę. dla forumowiczów:
zobaczcie aukcję 1208937601 i aukcję 1217004893. zobaczcie też najwyższą ofertę w obu aukcjach.

pozdrawiam forumowiczów.

PS. szwinia ma w 100% rację.

koleś prosze Cie nie wkurwiaj mnie bardziej! kolega podbil w ostatnieuj aukcji a w tej nie! widzisz tu gdzies typa na mojej licytacji co ma na poczatku u a na koncu 0? bpo on mial taki wlasnie nick i to on mial najwyzsza oferte! w odwolanych ofertach nie sa po kolei nicki ustawione wzgledem ceny max.
idz jeszcze na psy sie poskarż  pajacu

po 2. j...r to ktos z forum bo juz licytowal poprzednia za 7,8k czy cos takiego...

PS. bartek, moja husqa ma pompe bo ma ten wezyk przymocowany na 2 śrubki pozdro

70

Ziomalqs powiem tak by nie robić z forum kibla... spróbuj bez kombinacji sprzedać moto, zależy Ci to spuszczasz, jężeli nie czas na sprzedasz moto, to kombinujesz kasę inaczej... wtedy obejdzie się bez oskarżeń i tłumaczeń... że raz Ci podbił cenę kolega a za drugim nie. Nie wchodzę na forum by czytać jak ludzie obrzucają się błotem.

Ustaw cenę minimalną a nie wygłupiaj się BCM. Prawda że proste.
Też bym się wkurwiał gdybym to ja licytował i tracił czas... nie będę się logował by sprawdzać czy jest "o" czy tam inne znaczki, sam mówisz że raz kolega Ci podbił...więc innym razem mógł to być ktoś inny.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

71

Tym samym również uważam temat za zamknięty... tylko nie wchodź tu Ziomalqs z kolejnym postem i nie krzycz że sprzedajesz BCM... bo tym samym uwłaczasz naszej inteligencji gdy w kolejnym poście piszesz o tym że Ci kolega podbił.
Ale tylko raz!!! :D  :D  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

72

naprostowalem sloniowi i koniec tematu.