Odp: [S] Husqvarna SMR 570 duzo zdjec
Jego list na allegro na bank się zaczynał
"uprzejmie donoszę, że Pan....
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husqvarna SMR 570 duzo zdjec
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jego list na allegro na bank się zaczynał
"uprzejmie donoszę, że Pan....
ja cię już allegro zgłosiłem, a teraz wysyłam maile do wszystkich licytujących
Skąd weźmiesz adresy email do nich , skoro od jakiegoś czasu nicki licytujących są zablokowane?
Ja też stane w obronie , nie pochwalam tego , ale jakieś groźby straszenie jakimis meilami do allegro :o no prosze Cie człowieku z czym do ludzi SŁONIU chcesz to pisz donosy jeszcze za brak kierunków , przeglądu i zabrudzoną rejestracje .
nikogo nie straszę i nie piszę donosów. czy niektórzy z Was mają aż tak zryte baniaki? może ty kolego Barteksm po prostu lubisz być dymany w dupala. kolega od huski ewidentnie przywalił w ch***a i na nic się zdadzą kogokolwiek tłumaczenia. zgłosiłem to na allegro. dla jednych normą jest walenie w ch***a a dla innych trzymanie się zasad. i gwarantuję, że dalej zajadą Ci drudzy.
Skąd weźmiesz adresy email do nich , skoro od jakiegoś czasu nicki licytujących są zablokowane
dlatego nie wysłałem maili do licytujących. nie ma jak.
Nie będe sie z tobą licytował i wyzywał jak dziecko .
Ty wpadasz tutaj i pierwsze co robisz to kierujesz epitety pod adresem innych uzytkowników .
Ostaniej twojej wypowiedzi nawet nie skomentuje bo musiał bym Ci pieprznąć bo języka nie będe strzępił .
nikogo nie straszę i nie piszę donosów. czy niektórzy z Was mają aż tak zryte baniaki? może ty kolego Barteksm po prostu lubisz być dymany w dupala.
Nie pisze donosów a piszesz :D a poza tym trochę kultury
bo musiał bym Ci pieprznąć bo języka nie będe strzępił .
Bravo - Ja już bym to dawno zrobił gdybym miał okazję :) bo ja jakiś taki strasznie nerwowy jestem :)
sloniu paździezu marny ty, skad jestes ?
ziomalqs - ale co ty pierdolisz za farmazony? dalej twój kumpel podbija cenę. tobie się wydaje że jesteś mądrzejszy? ja cię już allegro zgłosiłem, a teraz wysyłam maile do wszystkich licytujących tą twoją Huskę. dla forumowiczów:
zobaczcie aukcję 1208937601 i aukcję 1217004893. zobaczcie też najwyższą ofertę w obu aukcjach.pozdrawiam forumowiczów.
PS. szwinia ma w 100% rację.
koleś prosze Cie nie wkurwiaj mnie bardziej! kolega podbil w ostatnieuj aukcji a w tej nie! widzisz tu gdzies typa na mojej licytacji co ma na poczatku u a na koncu 0? bpo on mial taki wlasnie nick i to on mial najwyzsza oferte! w odwolanych ofertach nie sa po kolei nicki ustawione wzgledem ceny max.
idz jeszcze na psy sie poskarż pajacu
po 2. j...r to ktos z forum bo juz licytowal poprzednia za 7,8k czy cos takiego...
PS. bartek, moja husqa ma pompe bo ma ten wezyk przymocowany na 2 śrubki pozdro
Ziomalqs powiem tak by nie robić z forum kibla... spróbuj bez kombinacji sprzedać moto, zależy Ci to spuszczasz, jężeli nie czas na sprzedasz moto, to kombinujesz kasę inaczej... wtedy obejdzie się bez oskarżeń i tłumaczeń... że raz Ci podbił cenę kolega a za drugim nie. Nie wchodzę na forum by czytać jak ludzie obrzucają się błotem.
Ustaw cenę minimalną a nie wygłupiaj się BCM. Prawda że proste.
Też bym się wkurwiał gdybym to ja licytował i tracił czas... nie będę się logował by sprawdzać czy jest "o" czy tam inne znaczki, sam mówisz że raz kolega Ci podbił...więc innym razem mógł to być ktoś inny.
Tym samym również uważam temat za zamknięty... tylko nie wchodź tu Ziomalqs z kolejnym postem i nie krzycz że sprzedajesz BCM... bo tym samym uwłaczasz naszej inteligencji gdy w kolejnym poście piszesz o tym że Ci kolega podbił.
Ale tylko raz!!! :D :D :D
naprostowalem sloniowi i koniec tematu.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husqvarna SMR 570 duzo zdjec
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 84 zapytań