Odp: Kupie antyhopping ktm rfs
Tak tak, ale ''and another one for spares only'' znaczy, że już coś tam nie działa. Jak walnie akurat to samo co w drugim (a najczęściej jest to jakaś sprężyna) no to baj baj.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie antyhopping ktm rfs
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak tak, ale ''and another one for spares only'' znaczy, że już coś tam nie działa. Jak walnie akurat to samo co w drugim (a najczęściej jest to jakaś sprężyna) no to baj baj.
Dziku poprostu przyznaj się , że zły jesteś bo właśnie okazało się , że swoje za tanio sprzedałeś :P
Nie, ja i tak na nim zarobiłem, ale naprawdę ładowanie kasy w używany sprzęt bez przyszłości uważam za bezsens. Swoje sprzedałem dlatego, że właśnie nie ma części. RFS-a też kupiłem tanio w zajebistym stanie z częściami które już odsprzedałem po zajebistej cenie. Gdyby nie tamta oferta, to miałbym coś 2008+ albo i EXC 500.
Wiekszosc awarii obstawiam przez zly montaz i pozniejszy brak serwisu :-)
Ja też, ale akurat antyhop przenosi obciążenia i ta sprężyna lubi se pęcnąć, stąd też występuje jako zamiennik. A raczej już nie występuje.
ja u siebie w samochodzie mam dwumasę opartą o podobną sprężynę. Obecnie ma przebieg 300 tyś i ciągle jak nowa. Te sprężyny pękają, jak się źle zamontuje sprzęgło i musi ona pracować w zakresie, do którego nie została zaprojektowana...
No fajnie, że porównujesz antyhopa do dwumasy. Masz też szczęście - jeździsz Apką, która się nie psuje, masz też dwumas z 300 tysięcznym przebiegiem jak nówex. Po wpisaniu w google zapytania o pękniętą sprężynę pierwszy wynik to forum Aprilii, więc prawidłowy montaż masz pewnie w jednym palcu ;) Napisz na co trzeba uważać, przyda się.
Dalej szukacie antyhopa do 525? Bo możliwe że będę miał lada moment do sprzedania.
Daj znać kolego jak byś miał do sprzedania.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie antyhopping ktm rfs
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 78 zapytań