2,011

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Ponczo   szkoda   ze   tak   wczesnie   sie   zmyles.   My   skonczylismy   latac   o   godzinie   00:10   i   lacznie   nawinelismy   140km   po  wawie.  Nieoznakowana   Vectra   nas   trzymali,   mowili   ze od   5  km   probowali  nas   dojsc  i   udalo  im   sie  dopiero  na swiatlach  :D  Ale skonczylo   sie na rozmowie  i   przyczepieniu  do radzika  za   brak  pozycji   z   tylu.

2,012

dukeSebo napisał/a:

ale mam 2002, 2003 i nawet 2004 ;)  A i chciałem wspomnieć o tym że nowy członek terrorystycznej grupy zwany Panczo ;) zostawiał za sobą dwie ciapowate DRZety a chłopak lata na DT... patrząc w lusterko ciągle widziałem go jak cień, siedział mi normalnie na tablicy... no a te dwa ancymonki Biceps i Bartek zostawali w tyle.

Powiem to jeszcze raz głośno... DT 125 dzisiaj objeżdżało DRZety... więcej już nic nie powiem :D Wstyd, wstyd a dla Pancza + 10 punktów w skali szacunu osiedlowego.

Oj tak szacun dla Pancza do 120 km/h to siedzi na tablicy a tylko ujmiesz troche gazu i już jest przed tobą :)
a i w terenie nie odpuszcza nawet gdy ma zmoczyć adidaski, nie tak jak co nie którzy np ja, co a tu nie wjedzie bo się może przewrócę i pobrudzę ;)
"Patrz jak Franca" jednym słowem wstyd, chyba trza się wziąć za siebie

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

2,013

No to ładnie ładnie  :D
Ja mam straszną ochote założyć jeszce stare klocki i polatać , tylko co z ta linka sprzęgła ?
Tak sobie myśle jak by linke troche skrócić, przewiercić ta beczułke co jest w klamce i zalutować .
Bedzie sie to trzymać , ktoś coś takiego robił?

motoslide.com

2,014

aż takie drogie te linki, że chce Ci się tak bawić ? a polutować nie wiem co masz na myśli :P

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

2,015

Nie chodzi , ze drogie czy tanie .
Jest niedziela , słonce napier*ala mi w okno i mówi , rozgrzewam Ci asfalt chodz pozapier*alać .
Jak już mówiłem jest niedziela , nigdzie nie kupie teraz linki i co mam tak siedziec i sie wkur*iać , jak chłopaki piszą , jak fajnie sie latało .  :D  :D

motoslide.com

2,016

Właśnie co z tą linką... Raczek jest niedziela a u mnie linek w markecie nie sprzedają  ;) Samodzielny wyrób linek rowerowych kiedyś był na porządku dziennym... ale to sprzęgło i inne obciążenia.
Nie chcesz Bartek by ta linka strzeliła Ci kilkadziesiąt km. od domu.  :(

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,017

Kilkadziesiąt km. od domu to pikuś ale kilkadziesiąt skrzyżowań z sygnalizacją... to już ból.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,018 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-09-05 12:10:47)

No wiem wiem dlatego darowałem sobie to , wziąłem :D  leki na uspokojenie i wyłączyło mi sie zapier*alanie.
Trudno , widocznie nie było mi dane dzisaj , ani wczoraj pojeździc  :|

PS Seba duke , crf , smc masz w czym przebierać wiec do dzieła  :D
PS2 a już bez smc ??

motoslide.com

2,019

Tak i ja wyciągam wnioski z wczorajszego dnia... słuchać przeczucia :D  Dzień miałem spędzić na rowerze i to we dwoje... butelka wina prosto z gwinta do tego blask zachodzącego słońca. 
No i wróciłem do domu a tu słyszę coś czego nikt z nas nie lubi " a nie mówiłam"  :mad:  :mad:  :mad:

2,020 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-09-05 12:17:30)

hehe tak na obecną chwilę już bez SMC :(  :(  :(  może na wiosnę do mnie wróci... długa historia :)
znaczy fizycznie jeszcze jest ale...

Tak ale jaka to jazda na Duku... ściskasz zwieracze i ciągle musisz zapierdalać, inaczej nie jedzie.  :D

2,021

" a nie mówiłam"  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
i wszystko jasne

motoslide.com

2,022

To jak latamy dzisiaj ? sanczo ponczo mówi tak

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,023

HAHA teraz jak wszystkich pocisnąłeś po miescienikt nie bedzie chciał jeździc  :D
BRAWO

motoslide.com

2,024

Sebek ma racje nie ma co na siłę linki montować bo ona walnęła byś teraz nie latał i żeby ci ktoś nie powiedział "a nie mówiłam" ;)
a tak swoją drogą to linka oryginalna np do DRZ SM to ok 160zeta i jeśli wszystko działa poprawnie to na ok 2lata latania bo linka od drz ma niestety wadę która ją sukcesywnie niszczy

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

2,025

do Dr 88 zł , to mnie teraz pocieszyłeś  :D

motoslide.com