Odp: Kupię WR250X
Kup te 525 w końcu i nie marudź :D
I nie SMR.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię WR250X
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I nie SMR.
No EXC 525 było by super. Tylko gdzie tu znaleźć 525 - wolał bym już w setupie sm bo nie mam czasu na przeróbki, chcę wstawić moto do garażu i czekać spokojnie na wiosnę.
I nie SMR.
A dlaczego nie SMR? :D Na start miałby już wszystko pod SM :D
SMR chyba jednak uciążliwy serwisowo. Bliżej mu do SX niż do RFS. Tam jest jakiś chudy wał korbowy, tytanowe zawory itp.
nashman, odkup kuzwa tego swojego triumpha, i bedziez zadowolony . tak sledze temat , cicho siedze , ale tego nie da sie juz czytac, walisz tekstami prosto z googla , a to za slaby dol, a to za miekki zawias, ten ciezko na gume idzie , tamten za drogi serwis ,tu jest dobry ,ale spalanie duze......... kur....aaa, stary k***a tu chlopaki pompe z Ciebie maja , takie mam wrazenie,a TY ciagniesz temat ...... ile Ty masz lat . tak z ciekawosci?AMEN
Ludzie, trzymajcie mnie :D
Temat wygląda jak kalendarz adwentowy.
Przeczytałem właśnie fajne porównanie WR250X vs DRZ400SM na supermotojunkie i jednak decyzja pozostaje jedyna słuszna: WR250X także możecie być spokojni:)
Lafay spokojnie, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia do nie czytaj mojego tematu bo kuzwa jest mój a jak ktoś chce to czyta i pisze i uj Ci do tego.
kto jeździ dołem na sm?
kto jeździ dołem na sm?
Dol, gora , ponioslo ,mnie troche ,
Dół jest fajny do wyrywania z gazu na gumę.
Lafay spokojnie, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia do nie czytaj mojego tematu bo kuzwa jest mój a jak ktoś chce to czyta i pisze i uj Ci do tego
kolego , ale Tobie juz wszystko powiedzieli, musisz sie z tym pogodzic, nie ma sprzeta dla Ciebie , a temat choc Twoj to moge czytac i pisac, pozdr
Żaba a Ty jeździłaś w życiu czymś co ma więcej jak 250 pojemności?
a żebyś się zdziwił - jeździłam :p
Lafay jeśli chcesz pisać jakieś sugestie to słuchaj moich założeń i wtedy coś pisz i doradzaj bo pisanie dla pisania nie jest tu pożądane.
Przypomnę Ci jeśli się tak bardzo pogubiłeś: ma być lekkie sm z możliwie najmniej wymagającym serwisowaniem, w miarę trwałe.
nashman_supermoto napisał/a:Żaba a Ty jeździłaś w życiu czymś co ma więcej jak 250 pojemności?
a żebyś się zdziwił - jeździłam :p
Czym? Jawą 350?
Lafay jeśli chcesz pisać jakieś sugestie to słuchaj moich założeń i wtedy coś pisz i doradzaj bo pisanie dla pisania nie jest tu pożądane.
Przypomnę Ci jeśli się tak bardzo pogubiłeś: ma być lekkie sm z możliwie najmniej wymagającym serwisowaniem, w miarę trwałe.
ehhhhhh rece opaduwuja,,,, hehe , powodzenia w poszukiwaniu , mam nadzieje ze cos znajdziesz w tym zyciu
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię WR250X
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 73 zapytań