Odp: Supermotowy Terror Warszawy
moge zamontować, ale to będzie tylko wystawowy, taki że nie można z nim jeździć :P a ile dajesz za niego? ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 130 131 132 133 134 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
moge zamontować, ale to będzie tylko wystawowy, taki że nie można z nim jeździć :P a ile dajesz za niego? ;)
5 zł ^^
Latamy dziewczynki jutro ubierzcie sie ciepło bo już pizdzi :D
okej
To was trochę ponagrywam :D jak was do gonie a jutro o której byśmy się spotkali
Siema,
Tydzień temu pisałem że wbijam do wawy na weekendowy terror. Niestety po drodze miałem małą przygodę z psem co rozdziewiczyło moją huskę i musiałem wrócić do domu. Ale nie odpuszczam i planuję jutro wbić.
Ma ktoś w wawie Aprilkę SXV? Przeglądałem dzisiaj sobie SM'ki i bardzo mnie zainteresowała, na FS 570 mnie nie stać jeszcze... Chciałbym pogadać z właścicielem jak to się sprawuje, no i pomacać trochę :) Jeździć bym nie chciał bo sam też bym chyba nie dał moto w cudze ręce. Jest tu ktoś kto ma takie moto czas i chęci?
Pewnie Huska niedługo będzie na sprzedaż.
Wyjebista pogoda !
Biceps czy Ursus to inna strefa klimatyczna? Mówisz że na słupku już masz 30 stopni a u mnie dopiero dobija do 25 :D
hehe :D no to otwieramy liste i sie wpisujemy na dzisiejszy terrorek godzinka myśle ze jakoś popołudniowa bedzie ok jak komuś nie pasuje to dobije do nas pózniej :cool:
Pipki jesteście taka pogoda a nikt nie chce pojezdzić nie wierzę!!!
jak nikt jak ja :D
jak nas będzie co najmniej trzech to i ja
Jest już nas nawet 4 :D
A ktoś z dziewczyn lata? :D
Czy mam zrobić wjazd na ambicje... pewnie poczekacie aż zacznie padać by móc narzekać... jaki to ciężki los motocyklisty :mad: gdy chcę się latać a nie można. :D
haha to o której się spotykamy
to co może 14.00 Bankowy
pasuje
Strony Poprzednia 1 … 130 131 132 133 134 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.100 sekund, wykonano 35 zapytań