1,966

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

moge zamontować, ale to będzie tylko wystawowy, taki że nie można z nim jeździć :P a ile dajesz za niego? ;)

100% Supermoto

1,967

5 zł  ^^

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

1,968

Latamy dziewczynki jutro ubierzcie sie ciepło bo już pizdzi  :D

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

1,969

okej
To was trochę ponagrywam :D jak was do gonie a jutro o której byśmy się spotkali

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

1,970

Siema,

Tydzień temu pisałem że wbijam do wawy na weekendowy terror. Niestety po drodze miałem małą przygodę z psem co rozdziewiczyło moją huskę i musiałem wrócić do domu. Ale nie odpuszczam i planuję jutro wbić.

Ma ktoś w wawie Aprilkę SXV? Przeglądałem dzisiaj sobie SM'ki i bardzo mnie zainteresowała, na FS 570 mnie nie stać jeszcze... Chciałbym pogadać z właścicielem jak to się sprawuje, no i pomacać trochę :) Jeździć bym nie chciał bo sam też bym chyba nie dał moto w cudze ręce. Jest tu ktoś kto ma takie moto czas i chęci?

Pewnie Huska niedługo będzie na sprzedaż.

1,971

Wyjebista pogoda !

1,972

Biceps czy Ursus to inna strefa klimatyczna? Mówisz że na słupku już masz 30 stopni a u mnie dopiero dobija do 25 :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

1,973

hehe  :D  no to otwieramy liste i sie wpisujemy na dzisiejszy terrorek godzinka myśle ze jakoś popołudniowa bedzie ok jak komuś nie pasuje to dobije do nas pózniej  :cool:

1,974

Pipki jesteście taka pogoda a nikt nie chce pojezdzić nie wierzę!!!

1,975

jak nikt jak ja :D

1,976

jak nas będzie co najmniej trzech to i ja

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

1,977

Jest już nas nawet 4  :D 
A ktoś z dziewczyn lata? :D 
Czy mam zrobić wjazd na ambicje... pewnie poczekacie aż zacznie padać by móc narzekać... jaki to ciężki los motocyklisty  :mad: gdy chcę się latać a nie można.  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

1,978

haha to o której się spotykamy

1,979

to co może 14.00 Bankowy

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

1,980

pasuje