Odp: Kupię WR250X
a przepraszam, nick uniwersalny, a osobiście nie poznałem :)
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię WR250X
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a przepraszam, nick uniwersalny, a osobiście nie poznałem :)
Żaba ta sprzedaj mi tą wuerkę swoją plizz. Jakoś się dogadamy. Nie będę już na nic narzekał.
Jeśli nie chcesz ganiać z tobołami w terenie, to z taka "japońską" masą oryginalny zawias wrx/wrr jest idealny. Ustawisz tylko sag pod siebie i ogień.
Odnośnie zawieszeń zobaczcie sobie jak to profesjonalnie tuningują w Australii (pierwsze kilka minut) - [url]https://www.youtube.com/watch?v=af3oPLQaEfk[/url] Uniwersalne te wrki bardzo.
zawsze mnie ciekawiły takie filmiki, jak na podstawie tego, jak amortyzator działa "na sucho" bez obciążenia, Panowie będą wiedzieć, jak będzie się zachowywał pod motocyklem...
No chyba, że robią to w ten sposób: zdejmuja oryginał, ustawiają regulację na środku, po czym mierzą na maszynie i mają wykres wzorcowy. Następnie zmieniają sprężynę, robią shimming i porównują...
Żaba ta sprzedaj mi tą wuerkę swoją plizz. Jakoś się dogadamy. Nie będę już na nic narzekał.
i choćbyś z bukietem róż przyjechał... odpowiedź brzmi NIE! :P
a tak na serio, to odpuść już, naprawdę nie zamierzam sprzedawać mojej WRki, raz coś mi odwaliło i się zgodziłam, ale na szczęście już się opamiętałam :D
zobacz tę WR z Włoch co stoi na Śląsku, ze zdjęć całkiem zadbana, przebieg trochę ma, ale to może wskazywać na to, że więcej jeździła na wycieczki (stąd też torba) niż na jakimś miejskim terrorze. Już kilka razy była wspominana w tym temacie.
A z resztą jak chcesz moto do zabawy, to po co szukać wychuchanej sztuki?
Znajomy ma jechać do Gliwic to się z nim zabiorę i obejrzę tą Wuerkę z Jaworzna.
We Włoszech lubią długo jeździć bez zmiany oleju, a sprzedający nie dysponuje niczym co by mogło potwierdzić jakiekolwiek czynności. Ponoć Włoch serwisował ją sobie samemu. No ale może będzie ok.
Ale mi tam na bajerkach typu lustereczka barracuda itp. nie zależy. Bardziej żeby silnik i zawias był zdrowy.
levis: zakładam że ten siłownik generuje odpowiedni nacisk na sprężynę. Podobne badania robi się na warsztatach na polibudzie :)
We Włoszech lubią długo jeździć bez zmiany oleju
A w Polsce jeżdżą aż coś padnie i dopiero wtedy wymieniają jak jest bieda. Przecież serwis taki drogi i szkoda na wszystko kasy :D Taki tam "urban legends".
nashman - do wyboru masz 2 wrki w xie, ponieważ nie produkują już supermoto od zdaje się 2010 czy 11 roku uwierz że ciężko będzie znaleźć ten egzemplarz w dobrym stanie a przeróbka WRR na WRX tania nie jest. Dorwać same koła SM to już wyczyn dlatego lepiej już jest przerobić wrx na wrr, a te na ogół i tak dużo mocniej dostają po dupie w terenie. Wg mojej oceny to bierz auto z hakiem i przyczepkę lub busa i zasuwaj po Yamaszkę zanim ktoś Ci ją w końcu buchnie sprzed nosa, wtedy ręka w nocniku. Lustereczka to bzdety, ważna jest mechanika a na lakierze i plastikach nie jeździsz, poza tym nowe kosztują grosze i to żaden problem.
Mam to samo co żaba, też myślałem może swoją sprzedać ale po tym co tu czytam, widzę i wiem jakie są trudności z kupnem dobrego egzemplarza WR250X/R to figa, zostawiam. Nowa w USA to jakieś $7000 :) Poza tym mój Xik ma przebieg niecałe 10 tys km więc tymbardziej gonić nie warto, pojeżdżę i sprzedam jak będzie miała 25. Poza tym dokupiłem już grzane manetki na zimę i w sobotę Motomikołaje. Hehe.
Lewa!
Nie ogarniam tego - albo jesteś tak niezdecydowany - albo nie chcesz kupić
Weźmy tą sztukę - potargujesz coś poprawisz - masz fajne moto w dobrej cenie:
[url]https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-wr-yamaha-wr-x-250-supermoto-a2-ID6BhInf.html?[/url]
Jak nie bedzie pasowało - na wiosnę sprzedasz nie stracisz
Ta dla mnie też jest Ok na pierwszy rzut oka:
[url]https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-wr-yamaha-wr-250-x-supermoto-ID6BuNs2.html?[/url]
Jak nie szukaj za granicą - np w IT - [url]https://www.moto.it/moto-usate/yamaha/wr-250-x/wr-250-x-2008-13/7497067[/url]
2300 euro ( tylko poczytaj o dokumetach jakei musisz miec do rejestracji z IT)
Nie powiecie mi że tak zachowuje się dorosły poważny facet?!?!? Targowanie się i dogadywanie kupna w postach na forum to jakaś kpina. A jak kolesia zapytasz co zamierza robić na moto to: wheelie, stoppie i jazda po schodkach + setup zawieszenia jakby dopiero co skończył oglądać filmiki na YT i podjarany odpalił temat. No gdyby nie to ze podobno ktoś go widział podczas próby kupna motocykla Żaby powiedział bym ze typ ma rude kręcone włosy i bąbla pod nosem. Dziwi mnie ze nikt tego tematu jeszcze nie zamknął bo doszedł do 21 stron a spokojnie można to streścić do jednego wpisu: wr250x gienialny sprzęt, kupić, pojeździć, będzie za mało, sprzedać.
Ale bez tego tematu nuda na forum, wiesz, zima i te sprawy :/
10 000 wyswietlen to chyba straszna nuda
teraz nagle wszystkie moto jednak nie na sprzedaz beda
Gerasik zluzuj majty. Nic nie targuję przez forum. Po rozeznaniu rynku zapłacił bym teraz Żabie pełną kwotę. Ale cóż, sprzedać już nie chce.
Co do tych dwóch pozycji które umieścił Babel to pierwsza jest pokradzieżowa i raczej po dzwonie, a drugą jadę po weekendzie oglądać i może kupię jak silnikowo bedzie ok.
nashman_supermoto napisał/a:Żaba ta sprzedaj mi tą wuerkę swoją plizz. Jakoś się dogadamy. Nie będę już na nic narzekał.
i choćbyś z bukietem róż przyjechał... odpowiedź brzmi NIE! :P
Czyli on jest prawdziwy :D Ale mój kolega też zrezygnował ze sprzedaży, czyli coś jest na rzeczy :P
Gościu, weź Ty wreszcie kup tą wr250 i temat będzie zamknięty.
LukAs_525 no kupię kupię, prędzej czy później ale kupię i zrobię ją po swojemu.
Teraz zima idzie więc aż tak mi się nie spieszy, ale wiadomo, że fajnie jak by już maszyna stała w garażu i można by było już modzić.
Równolegle w głowie przebiega też myśl, czy by jednak nie iść w przeróbkę hardenduraka na sm i też stale przeglądam oferty exc400/5xx, crf450x.
Do ostatecznej rozgrywki potrzebuję jeszcze Waszej opinii w jednej sprawie:
czy łatwiej będzie opanowac wheelie i jakieś inne tricki na słabej wr250x czy na mocniejszym wyczynie?
czy łatwiej będzie opanowac wheelie i jakieś inne tricki na słabej wr250x czy na mocniejszym wyczynie?
A jak myślisz? Nie chcę cię obrażać, ale to durne pytanie. Proste, że im słabszy sprzęt tym łatwiej go ogarniać...
Jak nie szukaj za granicą - np w IT - [url]https://www.moto.it/moto-usate/yamaha/wr-250-x/wr-250-x-2008-13/7497067[/url]
2300 euro ( tylko poczytaj o dokumetach jakei musisz miec do rejestracji z IT)
We Włoszech lubią długo jeździć bez zmiany oleju, a sprzedający nie dysponuje niczym co by mogło potwierdzić jakiekolwiek czynności.
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię WR250X
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 73 zapytań