Odp: Ktm SMC-R 2019
Skoro mocowo jest to samo to wątpię, żeby się w nim cokolwiek zmieniło
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ktm SMC-R 2019
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Skoro mocowo jest to samo to wątpię, żeby się w nim cokolwiek zmieniło
A wczytał się ktoś czy silnik taki sam identycznie jak z 701sm 2017/18?
Jeśli tak to lipa bo się sypią bardzo często
No i masz. Jakie elementy w 701 są aż tak awaryjne? Nadzieja w tym, że usterki w silniku poprawili.
Ładny. Tylko ramę bym pomalował na czarno.
Wyglądem nie sprowokował mnie by nawet myśleć o przesiadce z dotychczasowego SMCR'a :/
chętnych zapraszam na priv
Dali dupy z zaprojektowaniem Smc R na 2019, zupełnie mi się nie widzi już nie mówiąc ze wyglada jakby został złożony z tego co znaleźli w pośpiechu
Beda dostepne fiszki z czesciami to bedzie wiadomo czy cos w silniku zmienili.
chętnych zapraszam na priv
A co wstydzisz się opowiedzieć wszystkim?
Trochę mu się przytyło. Jakieś 10kg na plus w porównaniu z moim 2008, z tym, że tutaj dochodzi dodatkowa elektronika (ABS, kontrola trakcji) i bak jest troszkę większy. W każdym bądź razie, 160kg zatankowany pod korek to jak na mój gust trochę za dużo jak na supermoto, nawet typowo uliczne.
Tylko Mally i Hacker się znają na motorach! Moim zdaniem jest fajny, plastiki kształtem odpowiadają linii cross/enduro i nie ma tych pomarańczowych ch***a wartych dodatków. Rama mogłaby być czarna. Zegary bez obrotomierza są zajebiste.
shonek napisał/a:chętnych zapraszam na priv
A co wstydzisz się opowiedzieć wszystkim?
Wiedziałem, że znajdzie się jakaś dobra dusza co się przyczepi :) Nie, nie wstydzę się. Ale nie wiem czy to jest temat do tego żeby pisać o tym.
Hehe. Poszło PW.
Trochę mu się przytyło. Jakieś 10kg na plus w porównaniu z moim 2008, z tym, że tutaj dochodzi dodatkowa elektronika (ABS, kontrola trakcji) i bak jest troszkę większy. W każdym bądź razie, 160kg zatankowany pod korek to jak na mój gust trochę za dużo jak na supermoto, nawet typowo uliczne.
Twój waży 139 kg na sucho, mój (2015) 142 kg, a ten 2019 147 kg. Pewnie że jest to różnica, ale nie dramatyzowałbym bo ta elektronika może trochę rekompensować nadwagę. Poza tym tłumik zaraz wylatuje do kartonu i już masz 5 kg mniej. ;-)
Widzieliście jak tragicznie wygląda ten czarny akrap patrząc od tylu? Coś strasznego...
Na zdjęciu z boku wygląda zajebiście. Po ostatnim zdjęciu z pierwszej strony tego tematu tragicznie.. Wydzior to mały problem bo można wstawić inny. Pytanie jak to wygląda i jeździ na żywo.
Shonek napisz na PW albo tu co się potem działo potem, bo jak była nówka (albo Twoja albo ta druga) to jeździliśmy na torze i padło coś przy sprzęgle (albo wsyprzęglik albo pompa). Ale to już było dobrze zrobione i jestem ciekawy co tam dalej się dzieje z tym moto :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ktm SMC-R 2019
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 73 zapytań