Temat: Huska Dla Motobandy
Siemka pisałem jakiś czas temu do motobandy ,że oddam im moje moto do testów (huska610) jak myślicie dobry pomysł?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Huska Dla Motobandy
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemka pisałem jakiś czas temu do motobandy ,że oddam im moje moto do testów (huska610) jak myślicie dobry pomysł?
A ze się tak wyrażę, skąd mamy wiedzieć? :)
Ty tak na serio?
Ja chętnie wezmę na testy i jednocześnie uważam, że to zły pomysł.
jak myślicie dobry pomysł?
chójowy
stwierdzenie "motocykl do testów" mówi wszystko.
Zajebisty pomysł! Żeby coś testować, opisywać ktoś musi udostępnić motocykl. Fajnie, że ktoś wychodzi z inicjatywą.
Zakładam oczywiście, że testerzy będą "rozsądni" i nie będą niszczyli/ katowali motocykla.
Może źle się wyraziłem. Motocykl będzie w jednym z odcinków, wydaje mi się to fajną sprawą pamiątka po moto jak i do sprzedaży plus
Zakładam oczywiście, że testerzy będą "rozsądni" i nie będą niszczyli/ katowali motocykla.
Polecam zobaczyć film o drz goście robią naprawde fajne materiały
A niby czemu miałby to być zły pomysł? Z resztą nie wiem, po co pytasz, trzeba było się pochwalić już po ;)
W sumie racja dam znać już po :)
Chętnie obejrzę test takiego jak i każdego innego supermoto.
W sumie racja dam znać już po :)
Czekam z niecierpliwością na taki test jak z DRZtą bo właśnie planuje zakup 610. A rzetelnych testów tego modelu na YT jest mało.. Pokłony za użyczenie moto :)
Zanim kupiłem xtx myślałem też o drz oczywiście obejrzałem ich testy i padło na xa hehe
Może i pamiątka fajna i tak dalej i chętnie zobaczę odcinek ale ja osobiście swojego motocykla bym nie oddał do testowania. Jakoś nie ufam ludziom w takich kwestiach... Zaznaczam od razu, że nie wiem jak to wygląda papierowo w kwestii wypadku, czy coś, bo pewnie spisują jakąś umowę ? Mimo to - ja bym swojego nie oddal, choćby to była nawet motorynka
Koleś się wyglebił bodajże na teście CBF500 vs CBF600 więc zawsze jakieś tam prawdopodobieństwo jest.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Huska Dla Motobandy
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 84 zapytań