Temat: Supermoto 2 gary
Witam,
Krótko i na temat, chciałbym zacząć swoją przygodę z SM jednak wszystkie ogłoszenia co przeglądałem to są z jednym cylinderem. Czy znacie marki i modele które posiadają 2 cylindry?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto 2 gary
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Krótko i na temat, chciałbym zacząć swoją przygodę z SM jednak wszystkie ogłoszenia co przeglądałem to są z jednym cylinderem. Czy znacie marki i modele które posiadają 2 cylindry?
Aprilia SXV 450/550
Z prawdziwych to chyba tylko SXV. Z Supermoto podobnych klocków jest większy wybór.
Btw. po co Ci 2 cylindry?
Zawsze to lepiej idzie i wydaje mi się trwalszy taki silnik niż jedno cylindrowy. Zastanawiam się jeszcze nad jakimś enduro ale SM jest mniejszy gabarytowo i napewno łatwiej się manewruje takim, zresztą zawsze mnie ciągnęło do crossów ale nie chce się ograniczać tylko do terenu wiec SM to taki kompromis
Nie zamierzam jeździć zawodowo po torze czy coś w tym stylu, bardziej rekreacyjnie, trochę po ulicach trochę teren czasem jakies rajdy na orientację bardzie fun niż profeska
Jest jeszcze KTM 950 Supermoto :) Moje marzenie...
Nom ładny ale dla mnie za mocny to będzie mój pierwszy motor wiec nie chce przesadzac
jak pierwszy to Senda 50 się nada :X
jak pierwsze moto to sxv 450/550 tez będzie sporo za mocne , a innej alternatywy nie ma ;)
ducat hypermotard
Nom ładny ale dla mnie za mocny to będzie mój pierwszy motor wiec nie chce przesadzac
Zawsze można zdlawic na manetce. Raz mi się wyczepila w rolgazie i skok był spory a otwarcie przepustnicy niewielkie, stracił połowę mocy. Bym wiedzial ze takie cos jest i dziala to odrazu byla by 450 zamiast 250.
jak pierwsze moto to sxv 450/550 tez będzie sporo za mocne , a innej alternatywy nie ma ;)
To ze chce kupić pierwsze swoje moto nie oznacza ze wcale niczym nie jeździłem. Najzwyczajniej uważam ze 9-setka jest za mocna i tyle...
Dobra to z innej beczki. Do 10tys. Kupię jakieś dwucylindrowy SM czy nie? Jak nie to dam sobie spokój i poszukam czegoś innego
Nie kupisz bo nie ma. A w tych pieniądzach to już w ogóle ciężko będzie z jakimkolwiek supermoto.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto 2 gary
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 79 zapytań