1,876

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Barteksm napisał/a:
dukeSebo napisał/a:

nocleg Ci zorganizuje

HAHA no ta mostów Ci w Warszawie dostatek  :

Ogólnie będe miał na uwadze taki weekend w Wawie lub jedno popołudnie chociaż , narazie musze poćwiczyc haha bo przyjedzie jakaś pizdeczka i bedzie zostawała w tyle cały czas.
Cwicze skróty , żeby jakby co nadrabiać za wami  :P
[url]http://www.youtube.com/watch?v=tTtqjqvWRW4[/url]

Hahaha filmik niezły ale z muzą to już przegiąłeś :D  i miny tych ludzi na tej kładce bezcenne :cool:

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!

1,877

To jak dziewczyny z tym lataniem?
jeszcze 3 godziny zbiórki organizacyjnej i jak nie zacznie padać... to się ściemni. ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

1,878

LEJE u mnie juz drugi raz. Jest fuckup a nie latanie

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

1,879

Chłopaki ja mam do was prośbe ;)  nakrećcie jakiś terror i pokażcie jak latacie  :D  Bo nie każdy może terroryzować pliz hehehe  ale sercem z wami :D

1,880

U mnie jeszcze dzisiaj nie padało. Ostry wiatr przewiewa chmury. Tak więc czekamy ;)  Jak coś to na sygnał startuje, oleje zmienione, moto poskręcane... :D jestem redy.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

1,881

SebaKAT napisał/a:

Chłopaki ja mam do was prośbe ;)  nakrećcie jakiś terror i pokażcie jak latacie  :D  Bo nie każdy może terroryzować pliz hehehe  ale sercem z wami :D

\

idzie do mnie kamera nakaskowa Contour HD. Mam nadzieje że będę ją miał już w przyszłym tygodniu. Mam kilku kumpli co pracują w telewizjach przy montażach, także nakręcimy, złożymy klip i będzie filmik jeszcze we wrzesniu.

1,882

No chłopaki ja na razie odpadam bo jakies 30 minut temu zaliczyłem glebe w centrum ;D ha przegumowałem troche i tak to jest :P

Kawasaki Klx 650 c :D

1,883

Paweł napisał/a:

No chłopaki ja na razie odpadam bo jakies 30 minut temu zaliczyłem glebe w centrum ;D ha przegumowałem troche i tak to jest :P

a cos sie stało?

1,884

umówiłem się z Rodmanem i Rafałem  na bankowym o 18stej. ch*j w ten deszcz.

1,885

Za duzo gazy na gumie :P i chciałem 3 wrzucic i jakos mnie majtneło do tyłu :P

1,886

Paweł napisał/a:

Za duzo gazy na gumie :P i chciałem 3 wrzucic i jakos mnie majtneło do tyłu :P

Ale z tobą wszystko ok??

1,887

TAK :D
starty łokiec i troche kolana(ochraniacze pomogły) :D starty łokiec dla tego ze trzymałem motor za kierownice jak szurałem z nim po asfalcie ale go nie pusciłem :D

1,888

Paweł napisał/a:

starty łokiec i troche kolana(ochraniacze pomogły) :D starty łokiec dla tego ze trzymałem motor za kierownice jak szurałem z nim po asfalcie ale go nie pusciłem :D

ha chyba dziś Cię wydziałem jak pomykałes z jakimś ziomem na puławskiej :D Ja wyjeźdzałem z dolnej swoją padliną

pozdrówka

life's 2 short 2be slow

1,889

Paweł napisał/a:

To spoko  :D  najważniejsze jest żeby przetrwać i zapierdalać dalej pozdro dla Ciebie ;)

1,890

AAAA NOOO :P  :D Pamiętam Cie :P hehehe trzeba było za nami zobaczył bys glebe :p