Odp: [S] Husaberg FS650 05’ nie dla amatorów kwaśnych jabłek!
Co to za dziad oszust z forum?
[url]http://forum.super-moto.pl/post310889.html#p310889[/url]
To chyba o to chodzi.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husaberg FS650 05’ nie dla amatorów kwaśnych jabłek!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co to za dziad oszust z forum?
[url]http://forum.super-moto.pl/post310889.html#p310889[/url]
To chyba o to chodzi.
Temat dotyczy sprzedaży Husaberga a nie oceny uczciwości sprzedawcy ktm-a:)
Tak, dokładnie to ten. Dzinkss nie ktma tylko akrapa:P ale koniec smiecenia. Husaberg.
Wiem że 10k do dużo ,ale skoro większość jest po tyle lub więcej to czemu nie spróbować sprzedać a tyle ?
Jak sie nie uda to nie , płakał nie będę
a jak berg postoi jeszcze miesiąc to to oddam fmx taniej i dołorze do berga :)
Husaberg jest lepszym moto pod każdym względem od fmx tylko większość się boi awaryjności i drogiego serwisu stąd też nie łatwo go sprzedać
Pomogę wam trochę.
Oddam za 9000zł!!! Taniej nie będzie, a sam się już obrażam tą ceną ale muszę, niestety:/
Ja pierdole... Współczuję. Chętnie bym zabrał ale nie mam za co teraz
Dzinkss pw
Pilnie potrzebny kontakt do dzinkssa, kupujący kolega napalony ale musi wrócić pociągiem z Krakowa do domu
Spokojnie, spokojnie... widze ze jest jednak kilku śmiałków. Pieć zero cztery 715 dwa jeden dziewięć.
Po przeczytaniu serwisowki zwatpil jeden śmiałek :)
Po przeczytaniu serwisowki zwatpil jeden śmiałek :)
Niech bierze póki ciepły ;)
Ja kupilem FS 570 i zakochałem się w Bergu - idealny sprzęt do straszenia dzieci.
Hahah :D też lubię straszyć :D jedzie do Kanady w sierpniu i stwierdził, że jednak nie będzie teraz brał. Ja bym chętnie przytulił ale póki co muszę jeździć tym, co mam :(
Po co to pitolenie, że chętnie bym brał ale nie mam za co? :D Bez spiny, normalnie pytam.
Pamiętam jak niecałe 2 lata temu był na sprzedaż Berg fs 570 spod Warszawy, też każdy się spuszczał, że to, że tamto, jaki cudny i miodny. A przyjechać i kupić nie było komu przez ładny czas.
Z tym moto jak z fajną laską:) Każdy by chciał ale nikogo nie stać na to aby do niej wystartować a później ją utrzymywać:D
Podniecają się Ci co jeszcze nie mieli wyczyna i naoglądali sie YT i tych wszystkich ludzi co im się nie nudzi latać na kole po mieście.
Ja np. uczciwie napiszę że bym nie chciał:P Ten motocykl jest mega ciekawy ale nie do jeżdżenia:) w salonie by super wyglądał:P
No niestety ten kto nie miał, ten się nigdy nie dowiedział. Ja akurat nie bazuje na opinni krążącej w kuluarach tylko realnie podchodzę do swoich wyborów na zasadzie wysnutych wniosków za i przeciw, a i ignoruje wszystkie przeciw i biorę w ciemno jeżeli mnie coś kręci, w myśl co ma być to będzie i w zasadzie nigdy się nie zawiodłem, a w salonie to trzymałbym moto typu np. Honda Rc312v lub podobne chociaż i tak bym nie trzymał tylko latał wbrew krążącej opinii, ponieważ stereotypy mam gdzieś, tylko słucham swojego ja. I absolutnie nikomu nie będę wciskał swoich przekonań na siłe jak i szanuje wszelkie obawy, dlatego nagłówek ogłoszenia jest taki a nie inny:) Pozdrawism
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husaberg FS650 05’ nie dla amatorów kwaśnych jabłek!
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 71 zapytań