Odp: Ebike np KTM
Nie wiem po co w tak lekkim moto napęd na przód, przecież SM 90% trasy ledwie muska tym przednim kołem asfalt - jedynie przy hamowaniu.
Do enduro to jakoś to zrozumiem ale chyba mimo wszystko temat na siłę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Ebike np KTM
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie wiem po co w tak lekkim moto napęd na przód, przecież SM 90% trasy ledwie muska tym przednim kołem asfalt - jedynie przy hamowaniu.
Do enduro to jakoś to zrozumiem ale chyba mimo wszystko temat na siłę.
A czemu się nie zarejestruje? Przecież e-bike ktm można normalnie rejestrować.
Ale nie w polsce. Motocykl u nas musi posiadać silnik spalinowy. Dlatego robimy obejście: import motocykla elektrycznego zarejestrowanego w UE, albo przekładka silnika.
[url]https://www.prawodrogowe.pl/informacje/kronika-legislacyjna/w-ustawie-brakuje-motocykla-z-silnikiem-elektrycznym[/url]
Takim dziwnym prawem motorower może mieć silnik 400 pojemności w dieslu, 4 koła i dach. Można nim jeździć na dowód. Jeden dziadek bez nóg w moich rejonach tak jeździ. Pomyśleć że kiedyś tacy ludzie mieli do dyspozycji tylko Simsona Duo który był konstrukcyjnym niewypałem.
Za KTMem nie przepadam, szczególnie dlatego że pochodzi z austrii. Chyba nie muszę przypominać wam znanych austriaków. A silnik w tym e-ktmie tylko 9kW.
Ale był test tego ktm i pisali, że zarejestrowany jest na a1 jako 125. Tylko już nie pamiętam na jakim portalu.
Na pewno da się zarejestrować.
Jakoś elektryczne skutery jeżdżą zarejestrowane.
Od razu oznajmiam, że nie mam pojęcia co to za osprzęt, w święta się dowiem.
Silnika w przedniej piascie brakuje :-P
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Ebike np KTM
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 75 zapytań