Odp: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Dziku, dokładnie tak.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Strony Poprzednia 1 … 82 83 84 85 86 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziku, dokładnie tak.
I tulejki z EXC nie pasują do kół od SMR-a? W SMR-ze chyba półki są szersze (?), skoro łożyska są takie same, to tulejki wystarczy przedłużyć/skrócić, tak?
Jeśli dobrze pamiętam to dopiero powyżej '10+ lub jeszcze później były szersze półki. Wcześniej ta sama szerokość co EXC/SX.
Piasta z SMR 2005 jest taka sama jak we wszystkich KTM-ach od 2006 w górę.
Tulejki z SMR 2005 są takie same jak we wszystkich KTM-ach od 2003 w górę. Czyli SMR i twój EXC mają te same dystanse.
Ośka również jest taka sama we wszystkich KTM-ach.
SMR nie miał szerszych półek.
Twoja piasta nazywa się gold. To chyba ta stara seria co lubiły pękać.
Wszystko wskazuje że te koła powinny pasować plug&play.
MR 2005 jest taka sama jak we wszystkich KTM-ach od 2006 w górę.
Tulejki z SMR 2005 są takie same jak we wszystkich KTM-ach od 2003 w górę. Czyli SMR i twój EXC mają te same dystanse.
Ośka również jest taka sama we wszystkich KTM-ach.
Hacker33 masz rację. Teraz sprawdziłem po numerach części i tak jak piszesz, powinny być takie same. U mnie to oznacza, że nie mam kół od SMR-a (a miały nimi być) ale dystanse kół pasują do łożysk i osi tylko są za szerokie z tyłu i za wąskie z przodu.
Dzięki za pomoc.
Te koła od smr kupiłeś razem z dystansami i ośkami?
Dystanse są alu czy stal?
Może koła są od smr ale jeździły w czym innym.
Jak masz brudasy to przełóż tulejki z dużych kół.
Koła kupiłem bez osi i dystansów. Pasują pod osie od brudasów ale dystanse już nie.
SMR nie miał szerszych półek.
Miał dokładniej od 2014, ta sama półka co w FS450.
hacker33 napisał/a:SMR nie miał szerszych półek.
Miał dokładniej od 2014, ta sama półka co w FS450.
Temat tyczy się 2005r a nie 2014r ;)
Pany a jaka powinna być średnica zewnętrzna dystansu pod simmering o średnicy wewnętrznej 28 mm?
Pozdrawiam
A podpowie mi ktoś, gdzie się wpiąć w exc 450 akumulatorem, aby mieć zasilanie świateł i całej reszty bez odpalania motocykla?
Pod akumulator ?
:)
Jeżeli masz to najlepiej przez stacyjkę. Abyś nie obudził się z ręką w nocniku przez sklerozę.
Potrzebuję to zrobić na chwilę, bo mam bałagan w instalacji i chcę ją uporządkować, a łatwiej mi będzie z zasilaniem, które teraz jest tylko po odpaleniu moto!
Pany, mam zamiar ściągnąć czapkę głowicy w lc4, bo coś mi cyka, podejrzewam zużycie rolek łożyska dźwigienki ssącej
, i teraz tak, ustawić tłok w górnym położeniu i dopiero się zabrać za rozbiórkę ? czy jest coś jeszcze co powinienem zrobić przed demontażem żeby nic nie popsuć ? ?
Do zdjęcia pokrywy nic nie musisz.
Strony Poprzednia 1 … 82 83 84 85 86 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 67 zapytań