Odp: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Smc 690 chce zmienić płyn w sprzęgle, jaki kupić i jak odpowietrzyć ? Wlewać z góry czy strzykawka wstrzykiwać w wysprzęglik
To samo jaki płyn zalać do chłodnicy ?
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Strony Poprzednia 1 … 81 82 83 84 85 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Smc 690 chce zmienić płyn w sprzęgle, jaki kupić i jak odpowietrzyć ? Wlewać z góry czy strzykawka wstrzykiwać w wysprzęglik
To samo jaki płyn zalać do chłodnicy ?
Magura blood, od góry delikatnie pompując klamka przepchniesz stary płyn. Do chłodnicy motul motocool expert.
Ja bym do chłodnicy wlał
Motorex'a - [url]http://www.4ride.pl/plyn-do-chlodnic-motorex-m5-0-1l.html[/url]
ewentualnie
Ipone - [url]http://www.4ride.pl/plyn-do-chlodnicy-ipone-1l-30st-800219.html[/url]
Magura Blood jak najbardziej, ewentualnie tańszy zamiennik Ipone Clutch One - [url]http://www.4ride.pl/olej-hydrauliczny-ipone-clutch-one-125ml.html[/url]
W razie czego mogę ogarnąć w nieco lepszej cenie ;)
Do chlodnicy to petrygo za 9zł spokojnie wystarczy:)
Zresztą jak kiedyś AŚ robili testy płynów do chłodnic to te najdroższe wypadły słabo a wygrywał zdaje się najtańszy płyn z tesco:)
Może ktoś podać dokładne wymiary oryginalnych dystansów do fabrycznych kół SM od exc 450 2005 rok?! Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Kris
Jakie macie patenty na usuwanie brudu z wahacza? Jakaś mocna chemia do usuniecia rzeczy typu smar, olej, zacieki po paliwie itd?
Zmywacz do hamulców plus Akra i schodzi wszystko
Ja myje preparatem do felg i jak mi coś przeszkadza to jeszcze pasta przetrę :)
Może ktoś podać dokładne wymiary oryginalnych dystansów do fabrycznych kół SM od exc 450 2005 rok?! Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Kris
EXC nie ma fabrycznie kół sm:)
AveMla napisał/a:Może ktoś podać dokładne wymiary oryginalnych dystansów do fabrycznych kół SM od exc 450 2005 rok?! Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Kris
EXC nie ma fabrycznie kół sm:)
A 450 SMR to nie to samo?
A 450 SMR to nie to samo?
450SMR to nie 450EXC
AveMla napisał/a:A 450 SMR to nie to samo?
450SMR to nie 450EXC
Rozumiem. Dzięki za sprostowanie.
To teraz poprawnie
Mogę prosić o podanie rozmiarów dystansów do fabrycznych kół SM do KTM 450 SMR 2005 rok.
Pozdrawiam
Zaraz zaraz, ale masz SMR 450, czy EXC 450 i chcesz podpasować do niego koła? Chyba raczej to drugie, prośba powinna brzmieć ''czy może ktoś podać wymiary dystansów kół SM na ori piastach do EXC 450 2005''? Wtedy ja bym odpowiedział ''Podam Ci wymiary w niedzielę wieczorem''.
Dziku mam exc i koła od SMR-a. Czyli ori koła na ori piasty ;)
I tulejki z EXC nie pasują do kół od SMR-a? W SMR-ze chyba półki są szersze (?), skoro łożyska są takie same, to tulejki wystarczy przedłużyć/skrócić, tak?
Strony Poprzednia 1 … 81 82 83 84 85 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wygenerowano w 0.076 sekund, wykonano 67 zapytań