Odp: Szczecin i okolice? Kto na SM?
Jakby ktoś się wybierał tam to piszcie. Ja jestem z Chojny to chętnie podjade pojeździć bo jeszcze SM nie jeździłem po torze
Żałuj:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szczecin i okolice? Kto na SM?
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakby ktoś się wybierał tam to piszcie. Ja jestem z Chojny to chętnie podjade pojeździć bo jeszcze SM nie jeździłem po torze
Żałuj:)
Żałuje... dlatego jak coś to jestem chętny :)
Żałuje... dlatego jak coś to jestem chętny :)
Jedz na Stary Kisielin koło zielonej gory, tam jest mega dla sm, ja juz w tym sezonie nie pojezdze bo mnie nie ma w pl ale w nastepnym na pewno:)
Panowie mam pytanko. Teraz po 17stym chciałem uderzyć na stary kisielin o ile będzie pogoda w miarę, ale tak patrzę na ten kalendarz [url]http://www.wallravracecenter.com/?page_id=1292[/url] i jak to jest ? Motocyklem można pośmigać tylko sobota i niedziela ? W tygodniu nie ma opcji? W poniedziałek widzę że coś jest ale szkolenie akurat mnie nie interesuje. Chodzi mi o te puste kratki na kalendarzu. W te dni jest zamknięte ? Nic nie jeździ ?
Tam gdzie sa puste kratki to mozesz jezdzic ale najlepiej dzien przed jeszcze zadzwonic czy nikt nie zarezerwowal 17 weekend odpada bo sa szkolenia
Tzn ja chciałbym właśnie pojechać w tygodniu po 17stym. Weekendy tak średnio mi pasują bo wtedy dużo pracy mam. A ktoś z was się wybiera może w przyszłym tygodniu ?
Na motomikolaje 9go na Arkonke ktos sie wybiera?
Ktoś w tym sezonie z okolic Szczecina będzie?
Hej, najszybciej zgrac sie chyba na najblizszej Gymkhanie (WojskaPolskiego), Kuman zreszta regularnie tam startuje, wiec juz jest punkt zaczepienia ;)
Ja niestety/stety sprzedalem maszynę w grudniu i obecnie szukam (na razie większość czego szykam znajduje się na śląsku, więc musze uzbroić sie w cierpliwość)
Jest ktoś z Koszalina lub okolic ?
na otwarcie sezonu moto46 bedzie nas troche, ale to koniec kwietnia
Ale gdzie będziecie ? Na torze kartingowym ?
tak, na wojska polskiego
Postaram się podjechać tam w tym roku to może w końcu poznam kogoś na SM ze Szczecina.
heh, w ostatni cieply weekend chyba 8 nas bylo
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szczecin i okolice? Kto na SM?
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 79 zapytań