Odp: Podnośnik motocyklowy
co nie zmienia ze to i tak kowalstwo ;) pozdro dla tych któzy ten kraj nadal trzymaja 100 lat na murzynami :p
KTM the best fuck the rest
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Podnośnik motocyklowy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
co nie zmienia ze to i tak kowalstwo ;) pozdro dla tych któzy ten kraj nadal trzymaja 100 lat na murzynami :p
Kur.. miałem Ci już nie odpisywać ale jedno Ci wytłumacze Nie każdy jest taki jak Ty który goni zachód i zmniejsza odległość tych 100 lat goniąc z kasą do serwisu lub do jakiegoś sklepu. Pracuje już kilka lat w niemczech wcześniej w holandji tez pracowałem i troche poznałem tych ludzi. Ich poprostu stac na to zeby iść i kupić nowa część w sklepie. Śmiejesz sie kur.. z mojego podnośnika. Jestem spawaczem MIG-MAG TIG i znam się na tym co robię Myślisz że twój podnośnik z allegro jest lepszy od mojego?? tam też siedzi jakiś spawacz i ma do odjebania dniówkę lub po prostu ktoś otwożył produkcje hurtową więc nie myśl sobie że jest lepiej wykonany od mojego tylko tyle że ja to robiłem pierwszy raz. I skoro w tamtym temacie pisałem że można pospawać i będzie dobrze to kur.. tak jest a jeśli się nie znasz to po prostu się nie wypowiadaj :mad:
Popieram Sebe , że zapłacisz komuś i dużo nie znaczy , ze bedziesz miał lepsze.
tu tez kiedys bedzie ludzi stac do sklepu isc tylko trzeba dac im szanse zarobic . narzekacie ze ceny wysokie a jak maja byc nizsze skoro wolicie cos odkuwac niz dac komus zarobic ;)
a ze stojaka sie nie smieje tylko komentuje a to 2 rozne sprawy :)
tu tez kiedys bedzie ludzi stac do sklepu isc tylko trzeba dac im szanse zarobic . narzekacie ze ceny wysokie a jak maja byc nizsze skoro wolicie cos odkuwac niz dac komus zarobic ;)
a ze stojaka sie nie smieje tylko komentuje a to 2 rozne sprawy :)
Widzę że zawsze musisz mieć ostatnie zdanie więc po temacie a jak kto będzie robił i tak nie masz na to wpływu ja tylko chciałem doradzić jak zrobić a nie jak spierdolić Sam kata kupiłem od kolegi z forum (reklamy mu nie bede robił) ale jakbym miał go na wyciągnięcie reki ............... Więc wiem dokładnie jak to jest kupić bubla Ale doprowadze go do pożądku oczywiście żeby ponapier..... ;) ale też dlatego żeby mieć czyste sumienie przy sprzedaży Tak więc nie chce się tu z nikim kłócić ale błazna z siebie nie dam robić Pozdro dla Ciebie
pozdro :) przynajmniej wieczór jakos uciekl :cool:
i na przyszlosc mniej napinki przed monitorem ;)
aa wlasnie ps. czyli ze ktos z forum ci bubla pocisł ?
1. Jak bubla ktoś sprzedał to napisz.... koniec OT
2. Mi się podnośnik podoba :) Podnoszenie powinno byc jedynie jednym ruchem ręką...są takie z mechanizmem pneumatycznym
3. Jak samemu można coś zrobić to satysfakcja 100% większa niż pójść do sklepu ! Fakt niektóre rzeźby nie powinny ujrzeć światła dziennego
aa wlasnie ps. czyli ze ktos z forum ci bubla pocisł ?
Tak dokładnie, ale jak już pisałem nie będę tego rozgrzebywał bo to i tak nic nie zmieni Moto u elektryka stoi już trzeci tydzień i go ogarnąć nie może :( ale nic pocieszam się tym ze mnie w kraju nie ma i jakoś nie żal że stoi Ale odliczanie trwa- jeszcze cztery tygodnie i do domu :) Mam nadzieje że kacior gotowy bedzie :D
Wiem, że temat już dawno zamknięty ale muszę powiedziec ,że podnosnik zajebisty. NIC BYM NIE ZMIENIŁ.!! A co do cb "cross" ,nie znam cię ,nie chce cię obrażać ,ale przeczytawszy całe 3 str stwierdziłem ,że to ty jesteś raczej 100 lat za murzynami ;)
Wiem, że temat już dawno zamknięty ale muszę powiedziec ,że podnosnik zajebisty. NIC BYM NIE ZMIENIŁ.!! A co do cb "cross" ,nie znam cię ,nie chce cię obrażać ,ale przeczytawszy całe 3 str stwierdziłem ,że to ty jesteś raczej 100 lat za murzynami ;)
hahaha no troche dawno to juz bylo ale ciesze sie ze Ci sie podoba ;)
Seba zajebista robota. Dalej uzywasz tego stojaka?
Seba zajebista robota. Dalej uzywasz tego stojaka?
Tak dalej go używam i jestem z niego zadowolony. Po zmontowaniu go planowałem dokupić jeszcze taki zwyczajny z allegro, ale ten w zupełności mi wystarczy
A na zawody to jeździłeś taksówka? Motocykl woziłeś DHL-em? Opony zmieniał Ci mechanik? A wieczorny seks zapewniała kurtyzana?
Jakoś nie kojarzę.
Olaff napisał/a:Seba zajebista robota. Dalej uzywasz tego stojaka?
Tak dalej go używam i jestem z niego zadowolony. Po zmontowaniu go planowałem dokupić jeszcze taki zwyczajny z allegro, ale ten w zupełności mi wystarczy
Masz PW
A ja zrobiłem sobie taki czyli typowy podnośnik MX.
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=bd088af244a75b58][/url]
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=39e5c3debd669097][/url]
Ale masz zjebane myślenie myślisz że z gówna wszystko zrobisz ???
Ktoś też na tym zarobił bo trzeba było to wszystko kupić .
-Tarcze do cięcia
-Tarcze do szlifowania
-Profile
-Deskę
-Płaskowniki
-I inne dupsy
Nie wspominając o tym że trzeba to jeszcze wszystko pospawać i pomalować . Więc koszta też nie są małe i wierz mi że zawsze ktoś na tym coś zarobi bo trzeba to kupić .
Ale satysfakcja z własnej roboty jest o wiele większa niż z gotowego produktu no i miło spędzony czas w garażu przy piwku bezcenny ...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Podnośnik motocyklowy
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 76 zapytań