Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
A co chcesz z motogen?
Husaberg F(E)S 570
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 423 424 425 426 427 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A co chcesz z motogen?
mamy tu na forum kogoś z motogen.pl ?
Pisz do Hermesa :)
Brzoza teraz w motogenie robi
Przerabiał ktoś temat przewozu części do motocykla w walizce podręcznej w samolocie? Siedzę teraz za granicą i zorientowałem się, że tutaj części OEM do ktm'a są tańsze niż u nas, szczególnie biorąc pod uwagę żenujący kurs GBP po brexicie. Nie będę przewoził nic ciężkiego, długiego ani ostrego, mimo to trochę boję się, że na odprawie będę musiał wyrzucić to do kosza co byłoby bardzo bolesne. Dodam, że podróżuję ekskluzywnie... z Wizzairem :D
Skontaktuj sie z przewoznikiem ewentualnie nadaj do siebie paczke :P
dalem mojej mamie dwie polki od crfy (nie mylic z samym triple lub uperr) czyli kilka kilo aluminium. nikt nic nie pytal.
Ja 2 x przewoziłem tarcze hamulcowe, za każdym razem pytali się czy to tarcze. Jak potwierdziłem, to przechodziło. Ale ostatnio np. wywalili mi zestaw bitów do wkrętarki (?), mimo, że sprawdzałem, czy mogę takie rzeczy przewozić i była wzmianka tylko śrubokrętach dłuższych niż xxx, a bity się nie łapały. Jakbyś przewoził np. zawory, to by mogli się doczepić,że długie i możesz kogo tym zadźgać.
Ja bym się trochę bał, choć raz zapomniałem wyjąć z plecaka po robocie punktak i wybijak. Podczas kontroli stwierdzili, że to nic ostrego, nie musiałem wyrzucać.
kilka lat temu miałem niezłą akcję. Wracałem z wakacji w Grecji, wkładam plecak podręczny do prześwietlenia, gość coś tam gada i nagle wyciąga 25cm śrubokręt :P Ja taki zszokowany, ale wykminiłem, że musiał tam zostać po wyjeździe w góry na dechę. Wytłumaczyłem, włożyli do plecaka i puścili dalej :-]
Gdzie takie cudo lub coś w ten deseń dostanę:
[url]https://www.kurveygirl.com/shop/product_info.php?products_id=246[/url]
Są to klipsy do zamykania filtra w drz, potrzebne jest mi to do zamykania skrzynki w e biku.
[url]https://mike.larsson.pl/pl/search/szybkoz%C5%82%C4%85czka/in/all/[/url]
Pytanie z kategorii tych dziwniejszych. Nigdy nie miałem wyczynynowego SM'a, takiego którego przebieg liczy się w mh. Tak się zastanawiałem, ile motogodzin robicie podczas jednego, całodniowego wyjazdu na tor, taki powiedzmy Radom?
ja na kisielinie crf robilem kolo 2 godzin zawsze wg tamtego licznika
To by sie zgadzalo. Ja na jednej 4h sesji w radomiu robilem okolo 1 motogodziny.
2-4mth/dzień
Strony Poprzednia 1 … 423 424 425 426 427 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.100 sekund, wykonano 44 zapytań