Odp: Jakie gumy?
ło panie, ja na rosso 2 byłem na torze, aż mnie skurcze w nodze łapały z przechyłu a opona jak czymała tak czymie do końca :D ale fakt, 8k wytrzymała w wr250x w tym raz na torze
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ło panie, ja na rosso 2 byłem na torze, aż mnie skurcze w nodze łapały z przechyłu a opona jak czymała tak czymie do końca :D ale fakt, 8k wytrzymała w wr250x w tym raz na torze
Ja też ich na tor używam, w zupełności wystarczające. Jedynie zastanawiam się czy nie warto zmienić na diablo III ale zupełnie inne hajsy potrzeba więc jeszcze poczekam aż będą jakieś stare doty:) W cenie III to ja mam 3 ale sztuki dwójek:P
Też polecam rosso dwójki pięknie kleją!
haczyka nie ma:D Zajebista opona i tyle. Używam ich od wielu lat. Za 180zł mogę Ci ją ogarnąć.
Spoko odezwę sie na tel.
Hmmm a moze ktoś podpowie jaką najlepiej mieszanke michałów najlepiej brać ? soft czy może medium ?
ciekawość była silniejsza i sobie dzisiaj założyłem Rosso III :D Ja tylko na nie patrze i wiem że te opony to przyssawki:)
Daj znać jak sie jeździ na nich.
spoko może za miesiąc się już coś uda:)
Polecam, jeździ się zajebiście :) Ale wydaje mi się, że racetec rr kleją lepiej.
Panowie, w Michelin Power RS wg. strzałek z rotacją tylna opona jest oznaczona ''zgodnie'' z ułożeniem bieżnika, ale przednia na odwrót. Coś im się w fabryce pomyliło, czy tak ma być (?)
Panowie, w Michelin Power RS wg. strzałek z rotacją tylna opona jest oznaczona ''zgodnie'' z ułożeniem bieżnika, ale przednia na odwrót. Coś im się w fabryce pomyliło, czy tak ma być (?)
Tak ma być i to trzymie bardzo dobrze
Tak wygląda komplet w pozycji założonej. Są przeciwnie na przedniej osi.
A co sądzicie o używanych oponach? Nie chce wydawać aż tak dużo na nowe. Tak za 250, góra 300zł kupie już taką konkretną, dobrą gumę ale używaną? W czym szukać?
W dziale giełda ;)
Za 300 zł na pewno znajdziesz coś na czym da się jeździć.
za 300zł kupujesz nowe diablo rosso 2 z leżaka
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 70 zapytań