Odp: Sezon 2018
A jest klasa amator i street?
Wszystko jest, klasa Amator/ jest to klasa OPEN odpowiednik naszego Pucharu ale poziom niższy niż u nas jest klasa street i klasa S1
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2018
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A jest klasa amator i street?
Wszystko jest, klasa Amator/ jest to klasa OPEN odpowiednik naszego Pucharu ale poziom niższy niż u nas jest klasa street i klasa S1
Jakby co, to w Warszawie runda jest tylko 2 września w niedzielę (info od Małego)
a czy przewidujecie jakoś rundę wiosenną na Bemowie jak rok temu?
a czy przewidujecie jakoś rundę wiosenną na Bemowie jak rok temu?
Nie. Skupiamy się na zrobieniu tej homologacji. Także nie ma za bardzo czasu na to.
to może Biała Podlaska ? czy też nic nie przewiduje ?
w Białej chyba zrezygnował sam pomysłodawca. Przepychanki z urzędami go wykończyły.
Pisał że może zorganizuje najwyżej pojeżdżawki.
to może Biała Podlaska ? czy też nic nie przewiduje ?
w Białej chyba zrezygnował sam pomysłodawca. Przepychanki z urzędami go wykończyły.
Pisał że może zorganizuje najwyżej pojeżdżawki.
Jeszcze ostatkiem sił ale nie zrezygnował ;) za późno dostaliśmy zielone światło aby być pewnym zrobienia rundy MP i PP (trzeba było zgłosić przed nowym rokiem, może na początku też by się dało ale za późno i tak już było). Jakby dało radę wcisnąć jeszcze to czemu nie ale wątpię, że się da. Na początku marca wysyłam pisma i dokumentacje odnośnie homo i raczej ją dostaniemy. Chcę przynajmniej zrobić ze trzy rundy okręgowe czy jak je zwał ale jakieś zawody na pewno, gdzie oprócz wygrania jednej rundy pod koniec coś ala generalkę. Jakieś treningi wiadomo też będą. Liczę na to, że jak dostaniemy homo na 3 lata to będzie pewne że przez te 3 lata nic tam nie wymyślą i będę mógł już wcześniej zgłaszać się do rundy MP i PP. Jak najbardziej zapraszam do mnie. Liczę na przyjazdy do mnie i na jakąś srogą krytykę/uwagi co zmienić i co poprawić.
. Liczę na przyjazdy do mnie i na jakąś srogą krytykę/uwagi co zmienić i co poprawić.
Sklep daleko i po alkohol, a jak już się napiję to muszę lać w krzaki, a chciałbym 5* Tojek
Niby byłeś ale coś uwagi nie zwracałeś hehe. Przy samym wjeździe na lotnisko jest sklep nocny 24h z dużym wyborem alko po za tym toy stał trochę dalej niż tor ale był (teraz będzie bliżej), a co dla jeszcze bardziej wymagających przy samym wjeździe na totnisko właśnie budowany jest hotel ;)
A wiadomo coś z bilgorajem? Może tam by coś ogarneli jak we wcześniejszych latach
Niby byłeś ale coś uwagi nie zwracałeś hehe. Przy samym wjeździe na lotnisko jest sklep nocny 24h z dużym wyborem alko po za tym toy stał trochę dalej niż tor ale był (teraz będzie bliżej), a co dla jeszcze bardziej wymagających przy samym wjeździe na totnisko właśnie budowany jest hotel ;)
Kiedy planujesz otworzyć tor? Jak pogoda dopisze, to z chęcią bym się wybrał przed pierwszą rundą na weekend.
Hej. Żeby wystartować w zawodach trzeba mieć licencję i przynależność do klubu. Jestem z poznania wiec raczej AKW. Jak to wygląda po kolei co trzeba zrobić? Lekarz sportowy i co dalej? Są jakieś korzyści z przynależności do klubu czy tylko wydatki?
jak sie uda to zrób runde w Kwietniu frekwencja gwarantowana gorzej z pogodą :)
Hej. Żeby wystartować w zawodach trzeba mieć licencję i przynależność do klubu. Jestem z poznania wiec raczej AKW. Jak to wygląda po kolei co trzeba zrobić? Lekarz sportowy i co dalej? Są jakieś korzyści z przynależności do klubu czy tylko wydatki?
Tu masz wszystko wyjaśnione.
[url]http://forum.super-moto.pl/topic14460-jak-wystartowac-w-zawodach.html[/url]
Bartas napisał/a:Hej. Żeby wystartować w zawodach trzeba mieć licencję i przynależność do klubu. Jestem z poznania wiec raczej AKW. Jak to wygląda po kolei co trzeba zrobić? Lekarz sportowy i co dalej? Są jakieś korzyści z przynależności do klubu czy tylko wydatki?
Tu masz wszystko wyjaśnione.
[url]http://forum.super-moto.pl/topic14460-jak-wystartowac-w-zawodach.html[/url]
Ja tam bym sie nie sugerował tym co ktoś napisał kilka lat temu :)
Najlepszym źródłem jest regulamin startów PZM. Tam jest wszystko opisane. W 2017 roku mogłeś wystartować bez klubu i bez licencji w ilu rundach chciałeś. Ja startowałem w klasie amator i pucharze bez licencji. Jedyne co, to trzeba zdać egzamin przed zawodami (za każdym razem) i opłacić ubezpieczenie w biurze zawodów. Oprócz tego minusem jest brak punktów w pucharze nawet jak zdobędziesz punktowane miejsce. Jak będzie w 2018 tego nie wiadomo, bo nie ma regulaminu :)
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2018
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 75 zapytań