Odp: Sezon 2018
Numery startowe - tylko do końca lutego zatrzymane są rezerwacje numerów zeszłorocznych....... !!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2018
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Numery startowe - tylko do końca lutego zatrzymane są rezerwacje numerów zeszłorocznych....... !!!
Emil z Motoparku Koszalin już ma w kalendarzu zaznaczone rundy u niego. zapraszam na jego stronę. 22 lipca i 19 sierpnia. podobno będzie miał jeszcze runde w czerwcu. Nie ma podwójnego Koszalina.
bart to niezły szpieg :D
+1
podobno będzie miał jeszcze runde w czerwcu. Nie ma podwójnego Koszalina.
. Hahaha dorzućmy jeszcze jedną w maju i będzie puchar Koszalina.... Dajcie spokój....
hehe idąc tym tropem bydgoszcz ma wstępną rezerwację na 28 kwietnia ! :)
poznań tylko GP rezerwacja
[url]https://www.pzm.pl/pliki/zg/motocykle/kalendarze/2018/kalendarz_-_sport_motocyklowy_2018_supermoto.pdf[/url]
Tylko 5 rund :( Czyli trzeba cisnąć na Łotwę obowiązkowo :) To będzie 7 rund :)
no nieźle, najbardziej ciekawi mnie 8-10.06 - jak to będzie wyglądać w praktyce.
Dodatkowo Bemowo 1-2 września ? Zawody rozbite na dwa dni czy co :) ?
Ciekawe czy dałoby się oficjalnie dowiedzieć, dlaczego nie ma rundy w Toruniu - w sensie na pewno były takie plany, ale ktoś się nie dogadał - chociażby po to, żeby wiedzieć na przyszłość...
Levis - mistrz w rozwijaniu niepotrzebnych dyskusji :) :)
Moim zdaniem nie ma tragedii jest Bemowo super ,może po takiej rundzie otworzy to mozliwości na organizowanie więcej takich zawodów a , zawodników z Polski Północnej zapraszam do udziału w Mistrzostwach Litwy tory blisko , wpisowe niskie i jest dodatkowe 6 rund :)
A jest klasa amator i street?
zapraszam do udziału w Mistrzostwach Litwy tory blisko , wpisowe niskie i jest dodatkowe 6 rund :)
+1 ;)
A jest klasa street?
mam nadzieję bo zamowiłem nową okleinę :):):)
Jak na kalendarz czekaliśmy tyle czasu to regulamin pojawi się pewnie w kwietniu.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2018
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 83 zapytań