Sorry z góry za wcześniejszą nieobecność, ale w przeciwieństwie do innych mam wiecej obowiązków...
Mam pytanie do pana policjancika: Panie Tomku S. wiadomo, że wypadki z udziałem motocykli z reguły nie są zabawne, czesto sie źle kończą itd.
Nie można myśleć ze tylko Ty potrafisz jeździć i robisz to dobrze. Nie piszę aby się tutaj przechwalac, ale moim następnym pojazdem zaraz po wózku dziecięcym był motor, nieważne jaki... każdy jakoś tak sobie powoli zaczynał... ogary, motorynki, wsk, chart, simson, derbi senda, ktm exe 125, teraz yamaha xtx 660.
Jestem ciekaw kwesti dot. 2 wypadków, które tak bójnie opisałeś Tomku S. - jakie to były motocykle...?! Ja juz mogę sie domyślać... a jeśli Ty masz zaszczyt prowadzić rozmowy na Supermoto.pl to powinieneś wiedzieć jak sie jeździ na gumie w SM a jak w sporcie... I że tym pierwszym jest o niebo lepiej...
Druga kwestia panie policjancie jest taka, że teraz mamy żywy przykład powodu dlaczego pisze się kawały o policjantach - odpowiedź jest prosta - przeczytaj jeszcze raz co napisałeś o moim poprzednim motorze - napisałeś ze był zarej. na 80 - a teraz otwórz kodeks i przeczytaj do jakiej pojemności motor jest motorowerem... moze Ci powiem, bo Ty chyba nie wiesz na której stronie to będzie - 49,9ccm - i gdybyś ruszył bańką to bys wydedukował ( sorry za trudne słowa, aby je rozwiązać polecam google.pl -> wikipedia.pl), że nie było by sensu rej. 125 na 80 bo to tak jak bym 660 zarej. na 600. wcześniej jeździłem tym bo byłem w trakcie robienia prawka... było wszystko legal bo na motorower potrzeba tylko dowód osobisty... teraz juz kat. A, której jestem szcześliwym posiadaczem:)
A Tobie Tomku S. polecam kupić sobie skórę z długimi frendzlami, zapuścić brodę i pier***dolić te głupoty dalej, ale w granie gości na chopperach.
POZDRAWIAM :)
TenCoLubiSieSlizgac napisał/a:Po drugie - jestem z Policji
Skoro już się przyznałeś do swojego błędu to przynajmniej nie obwiniaj teraz wszystkich swoimi postami. Mam nadzieje ze na przeszkoleniu mówili Ci jak się posługiwac bronią, bo niektórzy z Twojego fachu nie wiedzieli i pewne dzieci nie zostały ranne (jak córka Twojego sąsiada) tylko już niestety nieżyją. JP100%
A teraz chciałbym przeprosić z góry innych użytwokników za zaśmiecanie forum, poprostu usiłowałem komuś wyjaśnić, że też ma prawo do błędu.
POZDRAWIAM;)
Tomek S napisał/a:Po drugie - jestem z Policji
- teraz jest dobrze (wyżej źle podpisałem...)
Panie władzo noo...
Ja poprostu lubię zapierdalać :)