Odp: Terror Kraków, okolice ?!
Kupiłem ostatnio akurat płyn do czyszczenia i olej, więc namówiłeś mnie do czyszczenia ;).
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupiłem ostatnio akurat płyn do czyszczenia i olej, więc namówiłeś mnie do czyszczenia ;).
Ja nie miałem akurat żadnych specjalistycznych preparatów. Benzyna ekstrakcyjna, Ludwik, woda po wysuszeniu trawol namoczyć i wycisnąć. O ile masz filtr gąbkowy a nie bawełniany / papierowy
Yo, potrzrebuję pilnie nabyć kabel diagnostycznu do ktma lub ewentualnie pożyczyć na dzień. Ktoś coś ?
FXrider sprzedaje ew. 21brothers(taki sklep)
Dzięki!
Ktoś w Krakowie bądź okolicach posiada Kat'a 660 SMC ? nie musi być na sprzedaż :)
Moto Park Krakow Wtorek 12.00 badz 14.00 ktos chętny ?
Jestem zapisany na 14 moim V8 twin turbo 4x4
to się miniemy bo zapisałem się chwilę temu na 12 :/ ale chętnie popatrzę chwilę na Twoje zmagania :D weź cfr'ę , ciekaw jestem jakie czasy zrobi na tym torze :)
Jadę przy okazji przejazdem więc crf odpada. Jaki to dobry czas dla tego toru na moto? Może odpale jakąś aplikację i zobaczę co Duke tam ogarnie.
BTW. wczoraj latałem na CRF po dłuuugiej przerwie bo ciągle męczę Duke;a i w porównaniu do Duke'a to czułem się jak na ogarze:P Moc może i jest jakaś ale w wąskim zakresie, jakoś wąsko i lekko... chujowo:P Wiadomo na torze i to małym jest fajna ale jeździć jednocylindrówką na co dzień to jakaś porażka totalna.
Moj na duke'u 690 to 0:47.55 na szosowych moto Raczej nie schodza bardzo ponizej , ja w kazdym razie na razie tylko musialem ustapic miejsca wyczynowym sm. Jezdze na aplikacji Racechrono , trase utworzy Ci aplikacja zczytujac twoja linie przejazdu.
Jak masz mozliwowsc to przepisz sie na 12.00 to sprawdzimy ktory duke jest tam szybyszy, maly czy duzy :-P
Heh sam się przepisz - zapraszam:P Ja jadę traske i akurat koło 14 będę w okolicy nie jadę specjalnie na tor. Czas postaram się sprawdzić ale jadę bez spinki więc super raczej nie będzie.
Tez nie dam rady przelozyc bo na pozniej mam plany. Zatem pozostaje zmierzenie czasu :-)
kto w krakowie / okolicy najlepszy do podmiany / strojenia gaźnika z Mikuni BST40 na FCRa ?
Moj na duke'u 690 to 0:47.55 na szosowych moto Raczej nie schodza bardzo ponizej , ja w kazdym razie na razie tylko musialem ustapic miejsca wyczynowym sm. Jezdze na aplikacji Racechrono , trase utworzy Ci aplikacja zczytujac twoja linie przejazdu.
Jak masz mozliwowsc to przepisz sie na 12.00 to sprawdzimy ktory duke jest tam szybyszy, maly czy duzy :-P
Masz zewnętrzny GPS do racechrono? Wbudowany robi odczyt raz na sekundę i przynajmniej u mnie rejestrowana trasa przejazdu nijak się ma do nitki toru
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 79 zapytań