Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
jak chcecie transport obojetnie skad dawajcie znać siedze w transporcie wiec moge pomóc ;) bez zbednego krojenia kasy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 409 410 411 412 413 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak chcecie transport obojetnie skad dawajcie znać siedze w transporcie wiec moge pomóc ;) bez zbednego krojenia kasy
Czy dysponuje ktoś w Warszawie lub okolicy jakimś decybelomierzem? Chcę sprawdzić czy mnie wpuszczą na tor w Łodzi.
Czy dysponuje ktoś w Warszawie lub okolicy jakimś decybelomierzem? Chcę sprawdzić czy mnie wpuszczą na tor w Łodzi.
A na SKP przypadkiem nie mają?
To tak bardzo trzepią na łodzi?
Zorientuje się czy mają, może ktoś ma z forumowiczów.
W temacie odnośnie toru Łódź mówili, że no trzymają się tego.
Trzeba samemu zadzwonić i się dowiedzieć co i jak najlepiej. Bo na prostej przy full manecie wątpię, żeby jakiekolwiek SM dało radę poniżej 98db no a tor jest po to żeby jeździć oporowo a nie 3/4 gazu.
Zorientuje się czy mają, może ktoś ma z forumowiczów.
W temacie odnośnie toru Łódź mówili, że no trzymają się tego.
Trzeba samemu zadzwonić i się dowiedzieć co i jak najlepiej. Bo na prostej przy full manecie wątpię, żeby jakiekolwiek SM dało radę poniżej 98db no a tor jest po to żeby jeździć oporowo a nie 3/4 gazu.
Jeździ tam Trawer, Franz i kilku innych na maszynach typowo torowych.
Seryjnym piździkiem z przelotem spokojnie pojeździsz.
Tory w PL to porażka... taka ostatnia ostoja zajebistego toru to Stary Kisielin na którym moim zdaniem jest wszystko idealnie (wiadomo nie ma terenu ale to nigdy nie był mój priorytet)
Mam pytanko , bez hejtu prosze .
Mam drz y/sm i teraz pojawia sie pytanie szykuje mi sie remont walnał był big bora moto uzywam do codziennej jazdy + wypady weekendowe z ekipa na szlifach + smcr . Znalazłem fajnego kata 660 smc i teraz pytanko . Pchac sie w remont drezyny czy ja opierdalać ( oczywiscie nie na forum :P ) i kupowac 660 smc ?
Tory w PL to porażka... taka ostatnia ostoja zajebistego toru to Stary Kisielin na którym moim zdaniem jest wszystko idealnie (wiadomo nie ma terenu ale to nigdy nie był mój priorytet)
Na Kisielinie nigdy nie byłem, ale dodam do tego Radom, można latać tam zwykle 5 razy w tyg, niedrogo, nie ma podziałów(ew. niedziele), lata się ile chce.
Pchac sie w remont drezyny czy ja opierdalać ( oczywiscie nie na forum :P )
o proszę jaki polaczek:P
a odp. na pytanie - kupić szlifierke albo smcr
Wiesz co mam na mysli delta :D nie mo szlifiera odpada nie mój klimat . a smcr to juz cena za wysoka jak na moje mozliwosci ;p cos z tych dwóch opcji doradź cos dłużej jestes w temacie ode mnie
nie ogarniam, co za fun ganiać za sportami 160km\h czy tam ile ten smcr poleci
więc albo zmienić ekipe
albo kupić sporta
albo chociaż nakeda ala sm
albo dozbierać przez zimę chociaż na smc 690
albo przerzucić się na tor i nie martwić się o prawko:P
dobra czytajac wiadomosci doszedłem do wniosku ze według pierwotnych planów robię remonta zbroje drz i przerzucam sie na terror miasto plus tor a wypady łikendowe i tak będa wchodziły w gre pierdzac sobie 100 km/h :D jeszcze mam pytanko jakies optymalne przełozenia w drz ( zebatki ) zeby żwawo szło na koło i zeby przelotówka była znosna aktualnie o ile sie nie myle jest 13/41 z 1 idzie na kółeczko z 2 tez z samego gazu ale wyrwać z 3 to juz jest wyższa szkoła latania :D
Mam drz y/sm i teraz pojawia sie pytanie szykuje mi sie remont[...]czy ja opierdalać
Ile byś chciał?
dobra czytajac wiadomosci doszedłem do wniosku ze według pierwotnych planów robię remonta zbroje drz i przerzucam sie na terror miasto plus tor a wypady łikendowe i tak będa wchodziły w gre pierdzac sobie 100 km/h :D jeszcze mam pytanko jakies optymalne przełozenia w drz ( zebatki ) zeby żwawo szło na koło i zeby przelotówka była znosna aktualnie o ile sie nie myle jest 13/41 z 1 idzie na kółeczko z 2 tez z samego gazu ale wyrwać z 3 to juz jest wyższa szkoła latania :D
Ja jestem w trakcie remontu DRZ. Moge cos doradzic jakby co
Mozecie polecic jakis sklep internetowy(stacjonarny w Warszawie) gdzie moge kupic podkladki miedziane w wiekszych ilosciach?
Strony Poprzednia 1 … 409 410 411 412 413 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.113 sekund, wykonano 48 zapytań