Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
zrobię przelew po wypłacie.
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 251 252 253 254 255 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zrobię przelew po wypłacie.
Radez to chyba dane z zeszłego roku. to może od razu zrobić zbiórkę na bieżący??
Uda sie zrobic trening jeszcze przed zawodami na bemowie?
Plotka niesie, że od Kwietnia będzie ubezpieczenie ;)
Swoją drogą druga plotka niesie, że Ci którzy nie startują w zawodach 22.04.2017, a chcą uczestniczyć w treningach supermoto na bemowie, są zobowiązaniu do pomocy w klubowych zawodach- zasada pomocy wzajemnej.
Zgłaszać się można do mnie i do Hermesa.
Czyli krótko- chcesz trenować- musisz pomóc.
Czyli jeżeli tak, to pierwszy trening 5.04.2017 ?
Pytajcie Hermesa- on ogarnia regulamin i ubezpieczenie
Swoją drogą druga plotka niesie, że Ci którzy nie startują w zawodach 22.04.2017, a chcą uczestniczyć w treningach supermoto na bemowie, są zobowiązaniu do pomocy w klubowych zawodach- zasada pomocy wzajemnej.
Zgłaszać się można do mnie i do Hermesa.
Czyli krótko- chcesz trenować- musisz pomóc.
Czyli jeżeli tak, to pierwszy trening 5.04.2017 ?
mamy mały poślizg ze względów formalnych, także w najbliższą środę treningu na pewno nie będzie - niedługo komplet informacji co jak i kiedy, ale słabo to widzę Panie i Panowie gdyż do pomocy o której pisał mally zgłosiły się zaledwie 2 osoby.... rozumiem że reszta nie jest zainteresowana treningami? Także żeby nie było potem zdziwienia że ktoś nie potrenuje - Potrzebujemy flagowych i ludzi do biura dobrze żeby były to osoby ze środowiska SM
Kiedy ukladany znow trase przed zawodami, 21 kwietnia? Czy jakos wczesniej na probe?
Wiktor w piątek 21.04
Ponawiam powyższe to nie jest plotka osoby chcące uczestniczyć w treningach zobowiązane są to udziału w klubowych aktywnościach organizowanych przez sekcję supermoto i KSM - brak udziału może skutkować wykluczeniem przez władze sekcji z treningów czasowym lub stałym zawieszeniem uczestnika.
w Piątek 21.04.2017 zapraszamy do pomocy przy układaniu trasy. My będziemy od 9.
Ja mogę podjechać dopiero po robocie, czyli gdzieś 16:30-16:40. Będzie jeszcze co robić ?
Tak. Duża płyta będzie wolna dopiero po 15
A to w środę odwołane?
Trenowac trenowac :) zeby tylko sniegu nie bylo :)
Ja bede od 9 i wezme osobe do pomocy
Strony Poprzednia 1 … 251 252 253 254 255 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 43 zapytań