Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
ruszamy jutro z treningiem czy odwołany?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 252 253 254 255 256 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ruszamy jutro z treningiem czy odwołany?
Pierwsze słyszę o treningu. Jutro będzie spotkanie szkoleniowe dla zawodnikow biorących udział w sobotnich zawodach wiec wątpię aby był trening.
Treningu jutro nie ma (z treningami startujemy za tydzień) - jutro 18;00 sala na pierwszym piętrze w klubie jest spotkanie szkoleniowe dla uczestników biorących udział w sobotę i w sobotę rano będzie można potrenować (trening dla startujących 22.04).
Treningu jutro nie ma (z treningami startujemy za tydzień) - jutro 18;00 sala na pierwszym piętrze w klubie jest spotkanie szkoleniowe dla uczestników biorących udział w sobotę i w sobotę rano będzie można potrenować (trening dla startujących 22.04)
Dzięki za i formacje o starcie treningów !
Jutro od 9 na trójkącie, a od 15 na dużej płycie do wieczora układamy trasę zapraszamy - proszę się nie krępować jeśli chcecie trenować :)
nie wykluczone testy trasy :)
uff dobrze, że zajrzałem na forum. Jak Hermes tak ładnie zaprasza :) to postaram się dzisiaj po pracy wpaść i pomóc. Jutro niestety nie dam rady bo mam dyżur z dzieckiem
Mam nadzieję, że dziś wszystkiego nie zdążyliście ogarnąć i będę miał okazję żeby nadrobić pomocnicze zaległości...
Dziś nie podołałem.
Mam nadzieję, że dziś wszystkiego nie zdążyliście ogarnąć i będę miał okazję żeby nadrobić pomocnicze zaległości...
Dziś nie podołałem.
Jutro od 7 zapraszamy.
Jak tam sprawa startów treningów - co nas jeszcze wstrzymuje ?
Jak tam sprawa startów treningów - co nas jeszcze wstrzymuje ?
Nic :) jak zamówisz pogodę na środę to latamy
levis napisał/a:Jak tam sprawa startów treningów - co nas jeszcze wstrzymuje ?
Patrzyłem dziś, prognozy kiepścizna. Aaale sobota tez miała być do dupy ;)
Musialbym Hondę doprowadzić do wersji drogowej, żeby jakoś dojechać... ale i tak ma padać... :<
Musialbym Hondę doprowadzić do wersji drogowej, żeby jakoś dojechać... ale i tak ma padać... :<
a na sobotę z powrotem wersja torowa ?? ;)
snieg napisał/a:Musialbym Hondę doprowadzić do wersji drogowej, żeby jakoś dojechać... ale i tak ma padać... :<
a na sobotę z powrotem wersja torowa ?? ;)
No właśnie... ciężkie jest życie amatora. :P
Strony Poprzednia 1 … 252 253 254 255 256 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 50 zapytań