Odp: Bluzy 2018
A o jakich chętnych chodzi? Do zrobienia tej bluzy, zaprojektowania czy kupienia? Bo przyglądam się temu tematowi już jakiś czas, kupiłbym chętnie bluzę ale jest w temacie taki pierdolnik że nie wiem o co chodzi.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluzy 2018
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A o jakich chętnych chodzi? Do zrobienia tej bluzy, zaprojektowania czy kupienia? Bo przyglądam się temu tematowi już jakiś czas, kupiłbym chętnie bluzę ale jest w temacie taki pierdolnik że nie wiem o co chodzi.
Póki co, to chyba jesteśmy na etapie zaprojektowania ;)
Ogólnie jeszcze zapytam(bez spiny proszę) ktoś na tym zarabia? Kto wykonuje te bluzy? Jeśli to jest robione po kosztach to OK można wspólnie szukać projektów itd. ale jeśli ktoś na tym zarabia to podobnie jak u Rycha projekt powinien być nam przedstawiony a my tylko becalujemy, czemu robić za kogoś robotę?
O ile dobrze wiem, to zawsze robił je Jery - w ramach swojego wolne czasu i nikt na tym nie zarabiał. Projekt robiliśmy wspólnie, a całą resztę odwalał Jery ;)
Ok, czaje - wszystko jasne.
Postaram się zagadać do znajomego grafika, może mi coś na szybko wyczaruje. Zapracowany gość więc może być ciężko, sam nawet nie próbuje bo nie mam do tego smykałki.
Również jestem zainteresowany bluzą.
Jezeli chodzi o projekt, to bardziej chodzi o pomysl. Idea jest taka, ze skoro bluza jest forumowa , to niech pomysl na nia tez bedzie wspolny.
Siema ! Czy sprawa bluz jest aktualna ? Bo podobnie jak paru kolegów wcześnie tez bym sie pisał . Jak trzeba w jakis sposób pomoc to chętnie pomogę :)
Tez z chęcią kupie jedna
Ja tez sie pisze na jedna !
Też jestem zainteresowany jedna. Temat aktualny?
Żyje tu ktoś, wiadomo co i jak? Bo wolałbym jeździć w Polskiej, niżeli kupować od SR
Temat umarł śmiercią naturalną, Pół roku minęło, więc z bluz raczej nic nie będzie ;)
Nie umarł przeca tytuł jest o bluzach na 2018:)
No to skoro nie umarł to może warto go kontynuować ? :)) Sezonu jeszcze trochę mamy.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluzy 2018
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 83 zapytań