Odp: Bluzy 2018
Moim zdaniem projekt ponadczasowy.
Widziałbym tylko napisy na obu rękawach. Ewentualnie można zmodyfikować/odświeżyć tył.
Propozycja number two:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluzy 2018
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moim zdaniem projekt ponadczasowy.
Widziałbym tylko napisy na obu rękawach. Ewentualnie można zmodyfikować/odświeżyć tył.
Propozycja number two:
Klasyką jest supermoto - supermen i ten napis po angielsku, ale jako że jest to PL to nie wiem czy nie fajnie było by mieć naszego orzełka na plecach a z przodu supermena lub odwrotnie na bank napisy bym zostawił
Cześć,
nigdy nie udało mi się dostać forumowej bluzy, ale też nie udzielam się za dużo i zawsze zapisy mnie omijały.
W tym roku w końcu zaczne jeździć w zbroi, w związku z tym potrzebuje bluze, tylko nie jestem przekonany do czarnych, jasne mniej sie grzeją a to z założenia na ciepłe dni. Śmigam na żółto czerwonej drz stąd kolorystyka. Do tego napisy na rękawach i idealnie coś na tył, napis BRAP BRAP albo coś.
[url=http://imgup.pl/pm/J7AQ/des2.html][/url]
[url=http://imgup.pl/pm/HLWY/des3.html][/url]
Ktoś byłby chętny na taką bardziej wesołą wersje? Ewentualnie macie miejsca gdzie można zamówić nadruki tył pród rękawy?
Ja rozumiem, ze carny sie znudzil, ale zeby zaraz biala?
Pamiętam reedycje z Supermanem. Wszystkie prane tak samo, ale ta z Supermanem jest nie do zajebania. W sensie gładka jest żadnych kulek ani nic. A ta druga ze stopalem zmechacona jak szmata i to chyba po 1 praniu albo dwóch.l, a,zadko chodze w tych bluzach (foto nr 1). Nie wiem czy taki sort się trafił, ale ta z Supermanem i druga edycja "illegal when ur not caught" To się trzymają zajebiscie. Gładka bez żadnych kulek.
mELANŻ!!!
Ja rozumiem, ze carny sie znudzil, ale zeby zaraz biala?
Moze szara na poczatek (zmian) :]
Szara edycja Supermana PL tylko jakiego koloru nadruk?
JERY napisał/a:Ja rozumiem, ze carny sie znudzil, ale zeby zaraz biala?
Moze szara na poczatek (zmian) :]
Szara edycja Supermana PL tylko jakiego koloru nadruk?
Pomarańczowy? :D
Myślałem nad bluzą Superretards, ale wole nasze, bo polskie hehe. jak co to ja tez chętny jak coś będzie :)
Pamiętam reedycje z Supermanem. Wszystkie prane tak samo, ale ta z Supermanem jest nie do zajebania. W sensie gładka jest żadnych kulek ani nic. A ta druga ze stopalem zmechacona jak szmata i to chyba po 1 praniu albo dwóch.l, a,zadko chodze w tych bluzach (foto nr 1). Nie wiem czy taki sort się trafił, ale ta z Supermanem i druga edycja "illegal when ur not caught" To się trzymają zajebiscie. Gładka bez żadnych kulek.
Chodzi o material? Druk czsami popeka, sam mam ze 2 takie, ale material w zadnej sie nie zniszczyl. Moze proszek? Nie mam pojecia.
PszczelaRz napisał/a:Pamiętam reedycje z Supermanem. Wszystkie prane tak samo, ale ta z Supermanem jest nie do zajebania. W sensie gładka jest żadnych kulek ani nic. A ta druga ze stopalem zmechacona jak szmata i to chyba po 1 praniu albo dwóch.l, a,zadko chodze w tych bluzach (foto nr 1). Nie wiem czy taki sort się trafił, ale ta z Supermanem i druga edycja "illegal when ur not caught" To się trzymają zajebiscie. Gładka bez żadnych kulek.
Chodzi o material? Druk czsami popeka, sam mam ze 2 takie, ale material w zadnej sie nie zniszczyl. Moze proszek? Nie mam pojecia.
No właśnie w tych samych warunkach prane i ta ostatnia to jakaś kupa wyszła. Z napisami w ogóle problemu nie było, ale ogólnie taka rzadsza się wydaje nawet w dotyku jeśli chodzi o materiał. Może tak po prostu trafiłem. Tak czy siak jak wyjdzie fajny projekt to biorę :)
siema, mam plany wrócić na moto,
jak będzie bluza i mi podejdzie projekt to może też bym się pisał :)
Widzę, że nazwa tematu to wcale nie żart. Chętnie w tym roku przytuliłbym forumową bluze.
Oby nie. Moze cos sie ruszy i ludzie sie troche zaangazuja
Póki co... to chyba chętnych brak ;)
Osobiście, chętnie bym odświeżył (z naciskiem na drugą opcje ;p) to co proponuje iXtexaS ([url]http://forum.super-moto.pl/post287139.html#p287139[/url])
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluzy 2018
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 74 zapytań