Odp: Wydech do SMC 690 2016
No właśnie widziałem, fajna opcja. I akurat na dwa sezony co by zabawy więcej było ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Wydech do SMC 690 2016
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie widziałem, fajna opcja. I akurat na dwa sezony co by zabawy więcej było ;)
gierwi, ale to już pewnie grubsza inwestycja? Poza tłumikiem nie chce tam ładować więcej niż 500-1000 zł bo i tak za dwa lata zmienię :) chyba jednak wrócę do supersportów :)
To wystaw go jakoś maj/czerwiec, chętnie kupię od razu jak zadbany :)
Nieeee, jeszcze nie, trzeba trochę i taki rodzaj potestować :) ale moto będzie zadbane obiecuję także poinformuje jak będę wystawiał :)
Sory że tak odgrzebie temat ale zastanawiam się mocno nad tym wingsem tylko mam takie pytanie do osób które posiadają ten wydech w 690. Czytałem na stronie producenta że nie trzeba zmieniać mapy jak jest założony dBkiler i seryjny filtr powietrza ale co w momencie jak chce jeździć bez dbkilera i chciałbym założyć ta nakładkę na filtr powietrza z pakietu Evo 1? Mapa pod akrapa podejdzie ? Ktoś już tak robił ? Wszystko śmiga? Moto nie gaśnie? Mowa tutaj o tym samym motocyklu co w temacie bo odkupiłem go od Chrustka
Mapa z Akrapovicia na Evo 1 w tym przypadku powinna działać. Akrap bez DB Killera to pełen przelot, jak Wings ma przelot to nie ma wielkiej różnicy w odprowadzaniu spalin.
Teoretycznie masz racje ale rozmawiałem na ten temat w serwisie Ktm i tam mechanik który wgrywa te mapy mówił ze nie ma pojęcia dlaczego ale na innych wydechach niż akrap te motocykle nie zawsze dobrze pracują i np robią się kolektory czerwone. Dlatego zanim to kupię chciałbym dowiedzieć się czegoś od osoby która to ma, używa i faktycznie sprawdziła że wszystko śmiga jak należy.
Ja w swoim mam MIVVa z EVO 1
Pytaj na [url=http://www.ktmforum.co.uk]www.ktmforum.co.uk[/url] albo na fb 950 group. bo tam to bardzo popularny wydech. Z resztą opinie o Wings-ach są bardzo dobre. Sam miałem w gaźnikowym 950sm i były super. Gdybym planował teraz zmianę to na pewno bym wybrał Wingsa.
Btw. naprawdę chcesz latać bez dB killera? Będzie baaaaardzo grubo! Wings daje 2 do wyboru, i ten większy jest dobrym kompromisem. Chyba że Ty jesteś taki bezkompromisowy.
Chyba że Ty jesteś taki bezkompromisowy.
Nie zależy mi na tym żeby wydech był głośny(szanuje sąsiadów i innych ludzi) ale chciałbym żeby to jakoś ładnie basowo brzmiało i żeby nie wpływało negatywnie na prace silnika. Słyszałem SMCRa na akrapie bez dbkilera i brzmiało spoko, chociaż nie wiem jak by to było gdyby miał go na codzień. Napisałem do tego gościa który to produkuje i zobaczymy czy się odezwie. Jeżeli tak i cena będzie spoko to chyba spróbuje
Nie będziesz zawiedziony.
Zamówiony! Gierwi jak będzie lipa to wszystko na Ciebie :P tak dla informacji końcówka kosztuje 328€ i 19€ wysyłka. Czas realizacji to ok. 6 dni roboczych plus wysyłka. Jak zamontuje to podzielę się wrażeniami
Gierwi jak będzie lipa to wszystko na Ciebie :P
Łooo, k***a! Ale się narobiło!
P.S. Nie wiecie jak zmienić nicka? Mam na to 6 dni roboczych + wysyłka. Ratunku!!! ;-)
No to podziel się wrażeniami jak już zamontujesz bo jak coś to może też się skuszę :)
A jak coś wyjdzie później, to we dwóch będziemy Gierwi szukać ;)
Kurde, wiedziałem że to trolowanie się kiedyś źle skończy:-(
van-zizi napisał/a:Gierwi jak będzie lipa to wszystko na Ciebie :P
Łooo, k***a! Ale się narobiło!
P.S. Nie wiecie jak zmienić nicka? Mam na to 6 dni roboczych + wysyłka. Ratunku!!! ;-)
Mogę ci zmienić na GERWAZY... PASUJE?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Wydech do SMC 690 2016
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 80 zapytań