Odp: Sezon 2017
Gdzie można zobaczyć jakąś rozpiskę do klasy street? Tz. gdzie się będą odbywały? Moja CRF jest odpowiednim pojazdem do tej klasy? W jednej rundzie chętnie bym udział wziął.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2017
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 38 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdzie można zobaczyć jakąś rozpiskę do klasy street? Tz. gdzie się będą odbywały? Moja CRF jest odpowiednim pojazdem do tej klasy? W jednej rundzie chętnie bym udział wziął.
Street bedzie na wszystkich rundach Sm u nas. Chyba ze pytasz o ME ;)
Z miejsc pewnych to Koszalin, może Bydzia a reszta to wielka niewiadoma ;)
To Bydgoszcz mi chyba najbardziej odpowiada mam tylko 450km:P
Dawajcie znać to się będe zapisywał.
Jezeli chodzi o sezon 2017 u nas to zobaczymy jaka bedzie frekfencja w tych klasach i to nam pokaze, w ktora strone wszystko pojdzie.
I to takie mi się podoba podejście :))
Street bedzie na wszystkich rundach Sm u nas. Chyba ze pytasz o ME ;)
Z miejsc pewnych to Koszalin, może Bydzia a reszta to wielka niewiadoma ;)
Z tego co mi wiadomo i mowil mi ziomek z pzm w Bydgoszczy to rundy 2 beda w Bydgoszczy jak w 2016r
Maniek chcecie podnieść frekwencję? Fajnie. Ale nikt nie myśli nad tym że przy obecnej frekwencji na prawie każdej rundzie jest problem z prądem. Chyba tylko w Poznaniu było ok. Bydgoszcz dramat ! Koszalin też lypa .
Maniek chcecie podnieść frekwencję? Fajnie. Ale nikt nie myśli nad tym że przy obecnej frekwencji na prawie każdej rundzie jest problem z prądem. Chyba tylko w Poznaniu było ok. Bydgoszcz dramat ! Koszalin też lypa .
Chodzi o alkohol?! W Bydgoszczy możecie być spokojni zrobię co w mojej mocy żeby prądu nie zabrakło. Może nawet zasilimy pobliskie domostwa.
Prąd to jedno, ale ilość torów tez ma znaczenie...
Wiadomo coś o rundzie w Toruniu?
Wiadomo coś o rundzie w Toruniu?
Pewnie nie będzie :]
No to trzeba zalatwic go we wlasnym zakresie.
harp napisał/a:Maniek chcecie podnieść frekwencję? Fajnie. Ale nikt nie myśli nad tym że przy obecnej frekwencji na prawie każdej rundzie jest problem z prądem. Chyba tylko w Poznaniu było ok. Bydgoszcz dramat ! Koszalin też lypa .
Wojtek to nie tak..... są jakieś minima warunków, jakie muszą być spełnione.... dla mnie prąd, toalety i prysznice to elementy infrastruktury, które powinny być oczywiste.
maniek-rr312 napisał/a:harp napisał/a:Maniek chcecie podnieść frekwencję? Fajnie. Ale nikt nie myśli nad tym że przy obecnej frekwencji na prawie każdej rundzie jest problem z prądem. Chyba tylko w Poznaniu było ok. Bydgoszcz dramat ! Koszalin też lypa .
Wojtek to nie tak..... są jakieś minima warunków, jakie muszą być spełnione.... dla mnie prąd, toalety i prysznice to elementy infrastruktury, które powinny być oczywiste.
Jest tak jak piszesz, minimum socjalne musi być ale jeśli nie Bydgoszcz i Koszalin które są "pewniakami" to za wiele innych torów czekających w kolejce na możliwość organizacji zawodów nie ma :(
Haha, to powiedz to Emilowi w Koszalinie, który wyganial ludzi po zawodach z pod prysznica i kłamał w żywe oczy, że po drugiej stronie ulicy na stacji jest prysznic 24h... a jak poszliśmy na stację, to pracownicy wielkie oczy, że u nich nigdy prysznica nie było, pomijając fakt, że stacja otwarta do 22.
Generalnie, ja bym się cieszył, że w o ogóle jest gdzie jeździć, patrząc na to, że tendencja jest w stronę likwidacji niż otwierania nowych obiektów... ;)
r6cup2011 napisał/a:Wojtek to nie tak..... są jakieś minima warunków, jakie muszą być spełnione.... dla mnie prąd, toalety i prysznice to elementy infrastruktury, które powinny być oczywiste.
Haha, to powiedz to Emilowi w Koszalinie, który wyganial ludzi po zawodach z pod prysznica i kłamał w żywe oczy, że po drugiej stronie ulicy na stacji jest prysznic 24h... a jak poszliśmy na stację, to pracownicy wielkie oczy, że u nich nigdy prysznica nie było, pomijając fakt, że stacja otwarta do 22.
Generalnie, ja bym się cieszył, że w o ogóle jest gdzie jeździć, patrząc na to, że tendencja jest w stronę likwidacji niż otwierania nowych obiektów... ;)
Emil zmienną jest, raz nam pomogl bezinteresownie a drugi raz chcial wydymac na 200zl takze trzeba uwazac.
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 38 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2017
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 60 zapytań