Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wystaw całość z wysoką ceną, napisz, że cena dotyczy całości i w razie jakichkolwiek pytań prosisz o kontakt. Obsługa nie usunie takiego ogłoszenia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 378 379 380 381 382 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wystaw całość z wysoką ceną, napisz, że cena dotyczy całości i w razie jakichkolwiek pytań prosisz o kontakt. Obsługa nie usunie takiego ogłoszenia.
Do 1 stycznia na ktmsklep.pl jest 12% rabatu na wszystko.
Polecacie zestawy naprawcze ALL BALLS RACING? Czy lepiej dołożyć i kupić proxa zestaw?
Wątpię, że ktokolwiek je poleci. To raczej najniższa półka. Do czego ten zestaw naprawczy ? Czasem lepiej kupić łożyska i uszczelniacze w sklepie z tego typu rzeczami, nie płacisz wtedy +300% ceny tylko dlatego, że coś jest dla motocykla
Zgadza się. Lepiej kupić w sklepie z łożyskami. Albeco koło Poznania mogę polecić i zdalnie chyba też sprzedają. Ja za all balsa malem zapłacić coś koło 150zl a u nich dostałem taki sam zestaw w 3 opcjach. 60, 120 i 170 zl. Cena jakość. Nie wiem z jakiej półki są allbals y ale raczej nie najwyższej więc na moim przykładzie wychodzi taniej a dodatkowo masz wybór. Jedyna wada to że najpierw musisz zdemontować by wymierzyć bądź podać symbol no i nie dostaniesz naklejki:)
All balls to najtańsze chińskie łożyska i uszczelniacze. Jeśli chodzi o łożyska to najlepsze chyba produkuje FAG i SKF, ogólnodostępne w każdym większym sklepie z łożyskami. Najlepsze uszczelniacze moim zdaniem produkuje Corteco. Nie warto przepłacać za samo opakowanie z napisem for ... i tu można wpisać każdą markę motocykla. Powiem wręcz, że samemu można kupić produkty o wiele lepszej jakości niż te dedykowane do motocykli
dokładnie chodzi mi o łozyska główki ramy z uszczelniaczami, zestaw naprawczy wahacza i kołyski wahacza
Wyjmij lozyska, wyjmij bieznie. Idz do dobrego sklepu z lozyskami i dobiora. Nie kupuj all balls!
Pracuje tu ktoś może w ktmie ? Odnawiam ktm gs'a 125 z 87 roku i potrzebuje uszczelek pod cylinder a nie mogę zbytnio w pl znaleźć
Mam za 80zł cały TOP END, chcesz?
Mam pytanie co lepiej kupić Cross Monster 125cm3 z 2011r. czy Cross Loncin 125cm3 z 2013r.??
Jak lubisz wyrzucać kasę w błoto na badziewie to właściwie wszystko jedno.
Czy ktoś brał odnowiony telefon w orange?
Dziś Pan mi zaproponował do umowy, cena dobra tylko czy warto?
A czy gwarancji dają tyle samo co na nowy ?
A czy gwarancji dają tyle samo co na nowy ?
12 miesięcy
Strony Poprzednia 1 … 378 379 380 381 382 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 52 zapytań