Temat: SMIMag nr. 7
Pojawił się nowy nr. Supermoto International Magazine. Jego główną zaletą jest ciekawy (mam nadzieję :) ) artykuł o polskiej scenie supermoto. Zamawiać można m.in. pod adresem info@smimag.co.uk
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SMIMag nr. 7
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pojawił się nowy nr. Supermoto International Magazine. Jego główną zaletą jest ciekawy (mam nadzieję :) ) artykuł o polskiej scenie supermoto. Zamawiać można m.in. pod adresem info@smimag.co.uk
masz - pożyczysz? :D
:D Nie mam - nie pożyczę! :lol:
Dopiero dziś się ukazał, ale mam prenumeratę i mam nadzieję że szybko dostanę ten numer.
Bhrawo, moj dhrogi panie!!!
Zaczyna wędrówke do skrzynki na listy :)
No i przyszedł :) .
Fajnie się takie coś (swojego) czyta, ale niestety parę rzeczy mi się nie podoba:
Po pierwsze artykuł był pisany zimą i jest już troszkę nieaktualny.
Po drugie trochę za dużo zdjęć Kuenzelów i Bauerów jak na polskie supermoto (zdjęcia z WallraV Cup poczodzą od WallraV, zdjęcie z Gostynia autorstwa Shreka i niestety nic z terroru warszawskiego :( ).
Po trzecie troszkę skrótów (chociaż może to wynik tłumaczenia z mojego angielskiego na ich angielski :D ), literówek i miejscami brak polskich czcionek, niestety w nazwiskach.
Po czwarte our man in Warsaw is actually from Poznań (ale może chodziło naczelnemu o stolicę kraju).
Po piąte, i najważniejsze nie uwzględnili mojej prośby o podpisanie zdjęć o co prosili ich autorzy - serdecznie ich za to przepraszam.
Poza tym mam nadzieję że się Wam spodoba.
Pozdrawiam, Gierwi
no właśnie - ze zdjęć trochę wygląda jakby nadal były zabory niemiecko-austriackie - na 2 zdjęciach z 3 jest kunzel i bauer :)
z ciekawostek - fastest plumbers in northern europe - hmm. chyba raczej central albo eastern o ile pamiętam z geografii :)
generalnie fajnie, że jest artykuł o PL. niestety w porównaniu ze sceną z UK wypada blado ale taka jest niestety rzeczywistość :(
Na szczęście nagłówek nie jest mój :)
gierwi szacun za chęci, nikt nie wątpi że chciałeś dobrze, błędy jakie błędy gdyby nie TY to nikt by nie usłyszał o supermoto w PL :D :D :D
Dzięki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SMIMag nr. 7
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 81 zapytań