1 Ostatnio edytowany przez gierwi (2010-07-10 19:09:33)

Temat: SMIMag nr. 7

Pojawił się nowy nr. Supermoto International Magazine. Jego główną zaletą jest ciekawy (mam nadzieję :) ) artykuł o polskiej scenie supermoto. Zamawiać można m.in. pod adresem  info@smimag.co.uk

http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/smi7cover.jpg

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

2 Ostatnio edytowany przez hacker33 (2010-07-10 18:04:04)

Odp: SMIMag nr. 7

masz - pożyczysz?  :D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3

:D Nie mam - nie pożyczę! :lol:
Dopiero dziś się ukazał, ale mam prenumeratę i mam nadzieję że szybko dostanę ten numer.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

4

Bhrawo, moj dhrogi panie!!!
Zaczyna wędrówke do skrzynki na listy :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

5 Ostatnio edytowany przez gierwi (2010-07-21 17:05:43)

No i przyszedł :) .
Fajnie się takie coś (swojego) czyta, ale niestety parę rzeczy mi się nie podoba:
Po pierwsze artykuł był pisany zimą i jest już troszkę nieaktualny.
Po drugie trochę za dużo zdjęć Kuenzelów i Bauerów jak na polskie supermoto (zdjęcia z WallraV Cup poczodzą od WallraV, zdjęcie z Gostynia autorstwa Shreka i niestety nic z terroru warszawskiego :( ).
Po trzecie troszkę skrótów (chociaż może to wynik tłumaczenia z mojego angielskiego na ich angielski :D ), literówek i miejscami brak polskich czcionek, niestety w nazwiskach.
Po czwarte our man in Warsaw is actually from Poznań (ale może chodziło naczelnemu o stolicę kraju).
Po piąte, i najważniejsze nie uwzględnili mojej prośby o podpisanie zdjęć o co prosili ich autorzy - serdecznie ich za to przepraszam.
Poza tym mam nadzieję że się Wam spodoba.
Pozdrawiam, Gierwi

6

no właśnie - ze zdjęć trochę wygląda jakby nadal były zabory niemiecko-austriackie - na 2 zdjęciach z 3 jest kunzel i bauer :)

z ciekawostek - fastest plumbers in northern europe - hmm. chyba raczej central albo eastern o ile pamiętam z geografii :)

generalnie fajnie, że jest artykuł o PL. niestety w porównaniu ze sceną z UK wypada blado ale taka jest niestety rzeczywistość :(

crisson
SM450RR

7

Na szczęście nagłówek nie jest mój :)

8

gierwi szacun za chęci, nikt nie wątpi że chciałeś dobrze, błędy jakie błędy gdyby nie TY to nikt by nie usłyszał o supermoto w PL  :D  :D  :D

9

Dzięki