Odp: Tor Radom
Pytanko mam, posiadam wr250x. Nie będą na mnie krzywo patrzeć jak zajadę tym rydwanem śmierci na ten tor? Chciałbym się podszkolić bo czuję, że mam braki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom
Strony Poprzednia 1 … 69 70 71 72 73 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pytanko mam, posiadam wr250x. Nie będą na mnie krzywo patrzeć jak zajadę tym rydwanem śmierci na ten tor? Chciałbym się podszkolić bo czuję, że mam braki.
Nie będzie problemu. Jedna koleżanka jeździ tam takim sprzętem i wolna nie jest :)
stary i tak objedziesz połowę nakedów/ścigaczy :)
Dawno temu byłem na w Radiomiu DRZ i nie widzę przeszkód. Z chęcią bym się wybrał swoim WRX'em do Radomia. Może jakiś wyjazd Yamah :)
Ja pojadę pewnie jakoś może jak się uda w następnym tygodniu, ale moto na przyczepce, nie chce mi się go katować ponad 150km i potem w pizde mu dawać na torze i jeszcze raz wracać :)
A miałbyś miejsce na jeszcze jednego WRX'a?
Musiałbym przemyśleć kwestię mocowania czy dałoby radę zmieścić 2 motongi, ale wątpię. Także raczej nie uda się. Dam znać jutro.
W ostateczności pojadę na kołach, chociaż tak jak Ty wolałbym nie męczyć moto na trasie.
Ktoś coś w niedzielę? O ile pogoda będzie ok.
Ja :)
Świnie!
mallly200sx napisał/a:Ktoś coś w niedzielę? O ile pogoda będzie ok.
Świnie!
Mogę ci koła do 250 pożyczyć ;)
Tylko sobie opony przyłożysz ;)
A Drz jeszcze w puzzlach?
Ja w niedziele też bym się wybrał. Znalazłoby się miejsce u kogoś na przyczepce?
Chopy, jak przygotować opony i czy w ogóle coś takiego robić przed wyjazdem na tor? Pirelli diablo rosso 2, przebieg 6k km. Ostatnio złapałem 2 uślizgi, ale nie ukrywam, że mogła to być wina kiepskiego asfaltu (taki tłusty). Możliwe, że po takim przebiegu w różnych warunkach i terenie mogłyby się nie dotrzeć na brzegach? Paski strachu są widoczne :D
Te oponki mają dobre opinie, ale po tych uślizgach to złapałem uprzedzenie do nich, chociaż może niepotrzebnie.
Chopy, jak przygotować opony i czy w ogóle coś takiego robić przed wyjazdem na tor? Pirelli diablo rosso 2, przebieg 6k km. Ostatnio złapałem 2 uślizgi, ale nie ukrywam, że mogła to być wina kiepskiego asfaltu (taki tłusty). Możliwe, że po takim przebiegu w różnych warunkach i terenie mogłyby się nie dotrzeć na brzegach? Paski strachu są widoczne :D
Te oponki mają dobre opinie, ale po tych uślizgach to złapałem uprzedzenie do nich, chociaż może niepotrzebnie.
Podlać olejem XD
A tak na serio wpadasz tak jak stoi :)
Strony Poprzednia 1 … 69 70 71 72 73 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom
Wygenerowano w 0.073 sekund, wykonano 66 zapytań