Odp: Tor Radom
Ja odpadam. Wracam do warszawy dopiero w niedziele...
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja odpadam. Wracam do warszawy dopiero w niedziele...
hermes napisał/a:LukAs_525 napisał/a:Ja chętny i z tego co wiem to jeszcze z 2 osoby na sm :)
1 czy 2 sesja?
1 i 2... ;P
A tak serio, to dzisiaj na treningu chcemy dogadać szczegóły - wstępnie planowaliśmy: Ja, Domin, Lukas i Levis(?) ;)
Pozdrawiam,
PŚ
Nie dam rady dzisiaj na trening. Wolałbym pierwszą sesję, ale dostosuję się wrazie co :)
(...)
Nie dam rady dzisiaj na trening. Wolałbym pierwszą sesję, ale dostosuję się wrazie co :)
No to ruszamy w trzech, zadzownie do Ciebie w wolnej chwili to się dogadamy ;)
Ja na 1 i 2
Hermelindos lecimy na drugą sesję ??
to dajcie znać na którą to się dostosuje... albo wpadnę na dwie ;)
to dajcie znać na którą to się dostosuje... albo wpadnę na dwie ;)
My raczej na 1 ;) Może chwilę na drugą zostaniemy, jak starczy sił i chęci ;)
Ja wpadnę na drugą, ale nie będę miał zbyt wiele czasu - myślę, że tak do 15.
doomin13 napisał/a:(...)
Nie dam rady dzisiaj na trening. Wolałbym pierwszą sesję, ale dostosuję się wrazie co :)No to ruszamy w trzech, zadzownie do Ciebie w wolnej chwili to się dogadamy ;)
No nie wiem, jak na ten moment transport się wysypał - trzeba znaleźć alternatywę.
Mam samochód z hakiem trzeba załatwić przyczepkje na 3 sztuki i lecimy - z racji logistyki wolę na 2 sesje.
Ilu nas jest ?
jak uda się urwać z pracy to może i ja wpadnę na 2 sesję
Mam samochód z hakiem trzeba załatwić przyczepkje na 3 sztuki i lecimy - z racji logistyki wolę na 2 sesje.
Ilu nas jest ?
My (raczej) jedziemy zgodnie z pierwotnym planem, wypożyczamy busa i jedziemy w trzech. ;)
Ilu nas jest ?
No widze ze sniegu już odpisal. Ale może jeszcze kogos zgarniesz? Hermes? Im więcej tym lepiej :)
czekam na decyzje Figla i Hermesa...
przyczepa na 3 moto i holownik gotowe na 2-gą sesje.
bolo2te napisał/a:Mam samochód z hakiem trzeba załatwić przyczepkje na 3 sztuki i lecimy - z racji logistyki wolę na 2 sesje.
Ilu nas jest ?No widze ze sniegu już odpisal. Ale może jeszcze kogos zgarniesz? Hermes? Im więcej tym lepiej :)
Przyczepki nie mam, więc jak mam sam jechać to wolę na kołach.
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 68 zapytań