Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Raku pisał, że jakiś dziadek zrobił mu taki adapter, ma do niego kontakt więc go zapytaj. Może nie wygląda pro, ale stopale konkretne robił i wytrzymało.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 365 366 367 368 369 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Raku pisał, że jakiś dziadek zrobił mu taki adapter, ma do niego kontakt więc go zapytaj. Może nie wygląda pro, ale stopale konkretne robił i wytrzymało.
Poszło PW do Raka zobaczymy czy da się coś zdziałać póki co dzięki Dziku :)
Ma ktos moze pomysł czym i jak umyć bak z rudej mazi wewnątrz?
iron x
Ma ktos moze pomysł czym i jak umyć bak z rudej mazi wewnątrz?
iron x
A coś normalniejszego dostępnego w spozywczaku za rogiem?
Najstarszy domowy sposób na mycie wszystkiego ze wszystkiego to ocet:)
Dostępny w sklepach nawet za komuny:D
Chcę załadować moto bagażem, ale ułożenie wydechu mi trochę przeszkadza. W związku z tym chcę zabezpieczyć jakoś końcówkę akrapovica żeby nie spalił mi torby z bagażem (podejrzewam, że jest to możliwe). Jakieś rady? Taśma termoizolacyjna? Teoretycznie nawija się ją na rury a nie końcówki.
Ja kupiłem graty do zabezpieczenia torby przed tłumikiem w leroy merlin. Kawałek blachy, sznur izolacyjny do kominków i 2 opaski zaciskowe:
[url]http://imgur.com/a/WERDo[/url]
Zdjęcie już po wycieczce do tego miałem jeszcze podpięty plecak i jakieś graty. Zdało egzamin.
A coś normalniejszego dostępnego w spozywczaku za rogiem?
Najstarszy domowy sposób na mycie wszystkiego ze wszystkiego to ocet:)
+1 a najlepiej ocet plus sól 1:1, albo na bogato cytryna plus sól 1:1 rozcieńczone z wodą wedle uznania
Ostatnio jakoś dużo mam pytań w tym temacie ... :)
Ktoś poleca jakąś ładowarkę motocyklową na kierę? Teoretycznie na allegro najtańsze są po 24 zł z prądem max na wyjściu 2A więc nie tak źle. Podpiąłbym ją bezpośrednio pod aku + bezpiecznik możliwie najbliżej akumulatora o odpowiednich właściwościach. Przymierzam się do dłużesz trasy a i telefon i kamera potrzebuje prundu.
Ostatnio jakoś dużo mam pytań w tym temacie ... :)
Ktoś poleca jakąś ładowarkę motocyklową na kierę? Teoretycznie na allegro najtańsze są po 24 zł z prądem max na wyjściu 2A więc nie tak źle. Podpiąłbym ją bezpośrednio pod aku + bezpiecznik możliwie najbliżej akumulatora o odpowiednich właściwościach. Przymierzam się do dłużesz trasy a i telefon i kamera potrzebuje prundu.
A rozważałeś powerbanki?
Power bank to raczej rozwiązanie tymczasowe wg mnie.
Power bank to raczej rozwiązanie tymczasowe wg mnie.
mam nówke z aliexpresa
[url]https://www.aliexpress.com/item/New-Waterproof-power-socket-usb-for-motorcycle-Motorbike-12-V-Cigarette-Lighter-5V-USB-Power-Port/32608213982.html?spm=2114.13010608.0.56.ADWQcW[/url]
Za 20 ziko mogę puścić
ostatnio remontowałem ogara 200 zbiornik czyściłem colą ,zalany do pełna i zostawiony na noc,potem doszedł do tego piasek,potrząsanie i zbiornik jest prawie czysty a bynajmniej nie leci już z niego żadem syf. Kiedyś lat temu 10 znajomy na warsztacie czyścił układ chłodzenia w w124 za pomocą kwasku cytrynowego,efekt- silnik czysty cały syf wyleciał razem z częścią korków zabezpieczających blok :) ale spoko korki się założyło nowe.
Panowie, ja wiem, że najpierw trzeba wszystko dokładnie pomierzyć itp., ale tak na oko - da się coś jeszcze wykrzesać z tego cylindra? Rys nie czuć pod palcem.
[url]https://goo.gl/photos/C5S5H2mTVSRNRb3d6[/url]
Strony Poprzednia 1 … 365 366 367 368 369 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.108 sekund, wykonano 48 zapytań