Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
No właśnie rozmiar mam duży :P
47
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 363 364 365 366 367 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie rozmiar mam duży :P
47
noga jak u małego cygana :D szukaj na wyprzedażach
Z czego robicie osłony na tłumiki ? tak żeby się za szybko nie starły od gleb i nie stopiły od wydechu...
[url]http://allegro.pl/listing/listing.php?order=pd&bmatch=s0-uni-1-4-0812&search_scope=&string=przew%C3%B3d%20podci%C5%9Bnienia%2010mm[/url]
Terroryści nowa odsłona [url]http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,a-jednak-sie-dalo-mandat-za-jazde-po-kladce-dla-pieszych,209377.html[/url]
pierdziele, ale terrorystę dorwali :D
Ktos bylby zainteresowany KTM SMC 690 2011r? Stan motocykla - nowy! 4000km przebiegu. Wydech akrap, slidery powerparts na oski, oslony carbonowe wydechu. Komplet dokumentow tak jak wyjechal z salonu. Nawet ryski na handbarze nie ma. 26tys do oddania a mnie brak wolnych funduszy na drugie moto blokuje
Ma ktoś jakiś magiczny sposób na zablokowane zabezpieczenie zaworu? Ściskam przyrządem dosyć mocno (mocniej się boję aby nie pokrzywić zaworu), pukam młotkiem i nie chce dziadostwo puścić.
magnes
shonek napisał/a:Porucznik_Borewicz napisał/a:Wrzuć jakiś filmik jak możesz, btw. olej kiedy zmieniałeś ? Jeżeli to lewa strona przysłuchaj się górze silnika (wałki, rozrząd), mi na ciepłym trochę hałasuje łańcuch rozrządu - nie zabierałem się jeszcze za niego.
EDIT
[url]https://www.youtube.com/watch?v=StL9pFzRYEc[/url]
Coś takiego jakby jehowy dobijał się do drzwi ?
Wyczyściłem do zera łańcuch, naciągnąłem (co prawda miał mały luz) i nasmarowałem na bogato smarem. Okazało się, że też tylny crashpad na ośce miał luz, nakrętka się powoli zaczęła odkręcać. Dokręciłem.
Od tamtej pory zrobiłem około 100km i ani słychu stukania. Także tylko błahostka jakaś była na szczęście.Odpowiadając na pytanie, olej zmieniany 2tys km temu, motorex.
mówiłem !
No i uj. To samo znowu, najlepsze jest to, że po naciągnięciu łańcucha problemu nie było, zrobiłem jakieś 200km i o dziwo po cichu odgłos się nasilał, aż za kolejne 50 było już głośno. Nie dzieje to się zawsze, przed chwilą co wróciłem z moto, miałem jechać do yamaszki na serwis bo mnie to wkurwia już, ale zawróciłem bo bez sensu jechać jak problem nie występuje. Odgłos ewidentnie dochodzi z okolic tylnego koła.
Sprawdź czy pręt od crashpada jest centralnie i nie uderza przez drgania w ośkę - może jest krzywy albo źle dokręcony.
Gdzie w Wawie jest dobry sklep z lożyskami w którym kupie od reki lozyska glowki do DRZ ?
magnes
Magnes nie działał ale popryskałem wd40 odczekałem 20 minut, popukałem i puściło
Gdzie w Wawie jest dobry sklep z lożyskami w którym kupie od reki lozyska glowki do DRZ ?
spróbuj tu: optimal.pl / Andrzej Sorko Tel. kom: + 48 693 913 121 warszawa@optimal.pl
radziu napisał/a:Gdzie w Wawie jest dobry sklep z lożyskami w którym kupie od reki lozyska glowki do DRZ ?
spróbuj tu: optimal.pl / Andrzej Sorko Tel. kom: + 48 693 913 121 warszawa@optimal.pl
Nie sprzedają już osobOM prywatnym.
Strony Poprzednia 1 … 363 364 365 366 367 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 51 zapytań