Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Jeździmy dzisiaj czy tylko narzekamy ???
hmmmm...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 245 246 247 248 249 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeździmy dzisiaj czy tylko narzekamy ???
Narzekamy :)
To dokup sobie chusteczek żeby było do czego szlochać.... ;-)
Lewis o to Ci chodziło ?
Idealnie w punkt! :)
Z tego miejsca i przy wszystkich chciałbym bardzo przeprosić Piotra #24...
:(
Nie będę już na Ciebie wjeżdżać
wydaje mi się że pomysł jednej dużej hopy jest niedobry, bo:
- mało kto skacze te małe
- na dużą trzeba trzeba mieć miejsce się rozpędzić i miejsce po lądowaniu wyhamować - a tego niestety mało mamy
- jeśli już chcemy dalej skakać to wystarczyłoby wydłużyć jedną z nich o 1-2 metry i będzie to już spore wyzwanie aby przeskoczyć całą.
Spoko myslelismy o jednej hopie ale nie wiekszej, tylko takiej jak sa ale wyprofilowanej i z dluzszym zeskokiem. Moze byc i szersza. Dol by sie zasypalo to byloby miejsce na wszystko.
Z tego miejsca i przy wszystkich chciałbym bardzo przeprosić Piotra #24...
jak dzieci ;) jedynie trzeba pamietać ze lerzakujaca wrka to nie jest przeszkoda terenowa do przejechanie XD
niwy napisał/a:Z tego miejsca i przy wszystkich chciałbym bardzo przeprosić Piotra #24...
jak dzieci ;) jedynie trzeba pamietać ze lerzakujaca wrka to nie jest przeszkoda terenowa do przejechanie XD
Przywiózł puchar z Koszalina i już gwiazdorzy...
Zakaz wjazdu na dwa treningi, niech chłopak trochę ochłonie...
;)
Wiedziałem ze zaraz któryś to napisze ;)
Skoro Niwego naszło na przeprosiny, to z tego miejsca chciałbym przeprosić Śniega, że w niego wjechałem :P hehe
Przebudowa terenu to bardzo dobry pomysł, ale obawiam się, że jak ma to być dobrze i z rozmachem zrobione to potrzeba duużo $$.
radez napisał/a:wydaje mi się że pomysł jednej dużej hopy jest niedobry, bo:
- mało kto skacze te małe
- na dużą trzeba trzeba mieć miejsce się rozpędzić i miejsce po lądowaniu wyhamować - a tego niestety mało mamy
- jeśli już chcemy dalej skakać to wystarczyłoby wydłużyć jedną z nich o 1-2 metry i będzie to już spore wyzwanie aby przeskoczyć całą.Spoko myslelismy o jednej hopie ale nie wiekszej, tylko takiej jak sa ale wyprofilowanej i z dluzszym zeskokiem. Moze byc i szersza. Dol by sie zasypalo to byloby miejsce na wszystko.
ok. to ma sens bo myslałem że chcecie taką naprawde długą. Ale tak to się zgadzam z wami - lepsza jedna porządna hopa niż dwie byle jakie.
A dół jest fajny, po co go zasypywać ?
Też uważam, że nie ma po co dołu zasypywać tylko go dobrze ogarnąć. Tak samo jak dół za pierwszą bandą.
Dół jest super! Zostawmy dół!
Hermes, nienawidzę Cię za zmianę nicku :D
Mi się podoba. Mógłby być LukAs_LLU, ale WGR też jest wporzo. ;D
Też uważam, że nie ma po co dołu zasypywać tylko go dobrze ogarnąć. Tak samo jak dół za pierwszą bandą.
Bedzie dol to gdzie zmiescimy bumpsy? Olać dół, znaczy zasypać :)
Strony Poprzednia 1 … 245 246 247 248 249 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 48 zapytań