Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Hermes - wydaje mi się że jak corocznie powinieneś zarządzić ZMIANĘ godziny rozpoczęcia treningu na 17:30.
Wtedy przyjeżdzają ci co mogą wcześniej - ale brakuje informacji ze strony KOT.
hmmmm...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 247 248 249 250 251 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hermes - wydaje mi się że jak corocznie powinieneś zarządzić ZMIANĘ godziny rozpoczęcia treningu na 17:30.
Wtedy przyjeżdzają ci co mogą wcześniej - ale brakuje informacji ze strony KOT.
Ogłaszam zbiórkę po 50pln. Zbiera Radez. Cel zbiórki - remonty ziemne toru
Panowie dzisiaj będę czesać po 50PLN. Nie chcem ale muszem :) czeszemy równo i wszystkich, zgodnie z najlepszymi praktykami w tym zakresie
Ja z tego co pamiętam puszczałem Ci przelew na początku sezonu :)
No problem. Jeśli płacone w tym sezonie to się liczy. Wpiszę cie tylko na listę zaplaconych
to kiedy oficjalne zakończenie? idziemy się upodlić po głosowaniu? w końcu delegaci muszą potrenować przed zjazdem :)
idziemy się upodlić po głosowaniu?
mów za siebie - ja piję kurturalnie :-) Rezerwować na bemowie w Spincity ?
Aby zachęcić potencjalnych wyborców dodaję [url=https://www.youtube.com/watch?v=uOnnpWY8dhA]oficjalny spot wyborczy[/url] naszego głównego kandydata.
Uwaga w dniu jutrzejszym treningu nie będzie!!!
Przypominam także o czym pisał już mally [url]http://forum.supermoto.pl/topic36056-wybor-delegatow-wzd-2016-automobilklub-polski.html[/url]iż 7 września 2016r. (środa) o godz. 18.00 to jest jutro w siedzibie Automobilklubu Polski przy ul. Powstańców Śląskich 127 odbędzie się zebranie wyborcze celem wyboru delegatów Komisji Motocyklowej, więcej szczegółów w temacie który wkleiłem.
Co do oficjalnego zakończenia o którym piszą chłopaki proponuję ustalić z końcem września lokal i dzień/wieczór
Hermes stawia wszystkim średnią hawajską :) w końcu to jego hasło wyborcze...
Hermes stawia wszystkim średnią hawajską :) w końcu to jego hasło wyborcze...
Nie bo to Radzio zamawia najlepszą pepperoni ;)
Wy lubicie raczej piecczarkoni :) To oficjalne zakończenie sezonu treningowego %%% w tym przybytku na przeciwko lotniska odbędzie się jutro po głosowaniu i do późnych godzin czy w innym terminie? :)
Tylko nie jutro... ja muszę o 5 jechać do Siedlec...
Oficjalne zakończenie odbędzie się w innym terminie, radez zrobić musi koreczki, ja upiec ciasta, radek zamówić pizzę, mały wrócić z Siedlec bo na pewno po oficjalnym zakończeniu nie będzie w stanie ;) wskażemy termin i lokal w odpowiednim czasie.
Cześć, świeży jestem wiec proszę o wyrozumiałość i kilka słów wyjaśnienia. Dzisiaj jest głosowanie, ale z tego co doczytałem nie mam prawa głosu, bo tylko członkowie z 2 letnim stażem głosują. Czy mimo wszystko mam się stawić?:)
Czy w związku z głosowaniem jest dzisiaj trening?
Strony Poprzednia 1 … 247 248 249 250 251 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 47 zapytań