Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Hermes wyżej napisał że nie będzie. Treningi były do końca sierpnia, bo do tego terminu mieliśmy ubezpieczenie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 248 249 250 251 252 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hermes wyżej napisał że nie będzie. Treningi były do końca sierpnia, bo do tego terminu mieliśmy ubezpieczenie
baran ze mnie nie doczytałem, thx:)
Krótki ten sezon mimo ładnej pogody. 1-2 lata temu lataliśmy chyba dłużej ?
Krótki ten sezon mimo ładnej pogody. 1-2 lata temu lataliśmy chyba dłużej ?
To mogloby się zmienić w przyszłym sezonie :) jako jedno z paru rzeczy w AKP.
No problem. Jeśli płacone w tym sezonie to się liczy. Wpiszę cie tylko na listę zaplaconych
Radez, a masz liste tych "zapłaconych" z początku sezonu? Bo ja chyba tez wtedy placilem :) i teraz :)
Odnośnie zakończenia - to musi to być Bemowo czy może po ludzku zrobić gdzieś w centrum, żeby wszyscy mogli normalnie wrócić :D
Rok temu jak pojechałem nocnym, to obudziłem się w Pruszkowie... :D
Odnośnie zakończenia - to musi to być Bemowo czy może po ludzku zrobić gdzieś w centrum, żeby wszyscy mogli normalnie wrócić :D
zamów sobie budzenie :D
Levis nie marudz ;) Trawer ostatnio ja wpadł na zakończenie zasnął na Centralnym i spierdolił mu pociąg do Kutna po czym czekał na następny z 5h, ale dobra ogarniesz jakiś lokal z Radezm w Centrum i wszyscy będą zadowoleni :)))
Oficjalnie już kończymy treningi na rok 2016. W tym miejscu chciałbym podziękować wszystkim za udział w tegorocznej edycji, mam nadzieje do zobaczenia za pol roku.
Jak ktoś ma lepszy lokal to dawać, a jak nie to robimy na Bemowie. Byle nie speluna na 5 stolików.
Wnioski typu "chciałbym gdzieś indziej ale nie wiem gdzie" będą odrzucane :-)
Dwa lata temu było dużo gadania, mało konkretów i impreza się nie odbyła.
Hermes dasz termin ?
levis pomyśl, inni mają jeszcze dalej :P
Sogo / lustra ;-D
UWAGA KOSZENIE
Panowie, odnośnie wpłat:
Jak ktoś w tym sezonie nie płacił 50pln to prosze o przelew na konto - w tylule podajcie nick z forum. (Na początku sezonu kilka osób wpłaciło Hermesowi - wiec te osoby nie muszą już.)
Radosław Mazurkiewicz
Inteligo
50 1020 5558 1111 1001 6160 0018
o to to ...
własnie wykonałem przelew !! sorka za zwłokę
UWAGA TERMIN 04.11. Zakończenie sezonu treningowego LOKAL TO [url=http://www.Chicagos.pl]www.Chicagos.pl[/url] ul. Żelazna 41. STOLIK ZAREZERWOWANY NA 15 OSOB OD 19.00.
Dać znać kto będzie, bo w razie czego, trzeba zmienić rezerwację ( wstępnie jest na 15 ludków)
Wstępnie jestem
Strony Poprzednia 1 … 248 249 250 251 252 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.083 sekund, wykonano 54 zapytań