Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Dynotech mi tez nie odpowiadał
Bo kontakt z Dyno jest chujowy, odpisują z wielkiej łachy.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 356 357 358 359 360 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dynotech mi tez nie odpowiadał
Dzinkss napisał/a:Dynotech mi tez nie odpowiadał
Jak ja próbowałem to telefonicznie kontak leżał, brak odbioru. Nigdy nie załatwiam takich spraw przez maile itp.
A tak wogole ktos wie cos moze gdzie hacker33 zaginął w akcji? Mam go szukac na tych rowerowych forach czy na szachy moze sie przerzucił? Bo jak ja bez tego chłopa w piec zajrzę;)
tarcza jest idealna gorzej z rotorem. spróbuje podbić do jakiegoś majstra z cnc, ktos wie z jakiego alu jest rotor ? nie wydeje sie super twardy powiedział bym ze super plastelina,
z czego zrobiony to nie wiem ale zrób najlepiej z PA9 (7075)
na 90% zrobiony jest z PA9, to jedno z najtwardszych stopów aluminium jeszcze w rozsądnej cenie. Jedyny minus to taki, że śniedzieje, więc trzeba anodować.
tarcza jest idealna gorzej z rotorem. spróbuje podbić do jakiegoś majstra z cnc, ktos wie z jakiego alu jest rotor ? nie wydeje sie super twardy powiedział bym ze super plastelina,
A moze na trytytki da rade;) Nie zapominajmy ze to jest przedni hebel i koniec końców żebyś jeszcze tej tarczy sobie nie spi.erdolił. Ja bym ja regenerował po oryginale i masz prawie nówencję.
W sumie jak tak patrzę to 80% beringerów ma zużyty ten rotor, jakby ktoś ogarnął dorabianie to chętni by się znaleźli. Regeneracja na org. częściach się średnio opłaca bo niewiele drożej można dostać całą tarczę.
Helmex dla ciebie alternatywa, mi z 6p cos tam lekko szura ale siła zestawu jest.
[url]http://forum.supermoto.pl/topic35617-tarcza-hamulcowa-braking-supermoto-310mm.html[/url]
mam rozstyaw jak w crf :D ja kombinuje zeby po 50 mth znowu nie latało to jak zyd po pustym sklepie ;)
Przeskakuje mi z pierwszego biegu na trzeci, nie ma sekwencji? ktm 125 sx?
szukam filmiku, gosciu jezdzil jakims endurakiem chyba w stanach jakby po pustyni, sporo skal, byl tam jakis kamper gdzie tez bylo jego moto, pozniej troche zdemolowal tego kampera, ubrany byl jakby mial robic metaamfetamine ;p
EDIT
dobra mam [url]https://www.youtube.com/watch?v=PvJWN7abtPA[/url]
Będę teraz miał dosyć sporo wolnego czasu więc mam w planach się zająć jakimś fajnym i ciekawym programem do obróbki video. W czym robicie? Szukam czegoś w miarę intuicyjnego oraz średnio-zaawansowanego (nie prostego). Może być po angolu nawet. Co polecicie? Zależy mi na tym żeby pracować już z tym jednym programem przez dłuższy czas, a nie że najpierw jakieś proste gówno, potem się okaże, że mi nie wystarcza i od nowa ogarniać interfejs.
Będę teraz miał dosyć sporo wolnego czasu więc mam w planach się zająć jakimś fajnym i ciekawym programem do obróbki video. W czym robicie? Szukam czegoś w miarę intuicyjnego oraz średnio-zaawansowanego (nie prostego). Może być po angolu nawet. Co polecicie? Zależy mi na tym żeby pracować już z tym jednym programem przez dłuższy czas, a nie że najpierw jakieś proste gówno, potem się okaże, że mi nie wystarcza i od nowa ogarniać interfejs.
Adobe Premiere/Sony Vegas? Na początku może wydawać się trudne, ale jak ogarniesz (na necie jest wiele poradników) to później nie będziesz miał z tym problemu.
Ja również sony vegas mogę polecić. No i tablice można w nim zakrywać
Z tablicami to chyba nie lada wyzwanie coś mi się wydaje?
Strony Poprzednia 1 … 356 357 358 359 360 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.106 sekund, wykonano 45 zapytań