Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Witam kiedy latacie grupami po warszawie bo tak samemu to jest nudno :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 99 100 101 102 103 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam kiedy latacie grupami po warszawie bo tak samemu to jest nudno :P
Ja w sumie codziennie latam. A jutro to większość ludzi na treningu będzie. Ogólnie to nie ma stałego terminu ustawek na miasto^^
Wygrzebałem, odkurzyłem... mocno już zapomniany temat :|
Wczoraj wieczorem hm... dodam że pod Kolumną, spotkałem lansującą się ekipę z tego forum... :D
Na wasze pytania "co ja tam robiłem" odpowiadam: byłem z dziewczyną, więc czuje się usprawiedliwiony ;)
Ujawnijcie się!!!
Bo będę zmuszony wskazywać palcem :)
Jestem!
To jak widzę większość lata pod kolumnę ale... nie pucuje się zbyt często hehe ;)
Siemka no to mnie z kumplami wczoraj spotkałes pod zygmuntem. Niestety ten dzien dla twojego imiennika nie skonczyl sie ciekawie. Po ruszeniu z pod zygmunta zajechalismy na cargo i tam sie niestety wydazyło cos strasznego. Seba przegiął z gumowaniem i wyrżnął niezła gleba pomimo posiadania butów enduro KTM zmiazdzył mu śródstopie i jeszcze jakieś złąmanie. Chłopaczyna leży w szpitalu i czeka az mu druty zaaplikują..... No to taki mało ciekawe zakonczenie wczorajszego ciepłego wieczorku. Jak by ktos chciał to bedzie do sprzedania KTM :) bo chyba chłopak juz nie polata....
Jak to możliwe że ktoś uprawia terror na mieście bez stosownych zezwoleń? Sebek chwilę Cię nie było a tu widzisz co się kręci!
Siemka no to mnie z kumplami wczoraj spotkałes pod zygmuntem. Niestety ten dzien dla twojego imiennika nie skonczyl sie ciekawie. Po ruszeniu z pod zygmunta zajechalismy na cargo i tam sie niestety wydazyło cos strasznego. Seba przegiął z gumowaniem i wyrżnął niezła gleba pomimo posiadania butów enduro KTM zmiazdzył mu śródstopie i jeszcze jakieś złąmanie. Chłopaczyna leży w szpitalu i czeka az mu druty zaaplikują..... No to taki mało ciekawe zakonczenie wczorajszego ciepłego wieczorku. Jak by ktos chciał to bedzie do sprzedania KTM :) bo chyba chłopak juz nie polata....
O k***a to smutna wiadomość a pamiętam jak się ucieszył gdy przedstawiłem się... Sebastian :( Wracaj do zdrowia i trzymamy kciuki :) Jak będziecie wybierać się z ekipą do szpitala to chętnie się podłącze :( zapewne kilka dni tam spędzi :(
Witam zbieramy grupe i latamy po warszawie zbieramy sie na cargo o 21 zapraszam chetnych :D
a jakiś konkretny plan latania, czy na miejscu zdecydujemy? pewnie wpadne ;p
no własnie nie wiadomo do konca :P zobaczymy na miejscu :)
ale mam nadzieję, że będziemy bardziej jeździć, niż popijać herbatkę, bo ja się ubieram w kombi moje nowe (po raz pierwszy, hell yeah) ;)
hehe... nowe kombi ;) to koniecznie pod kolumnę. hehe...
uuuu na pewno polatamy :D
dzienkówa, fajnie było :) ale ja tak po mieście to się stracham trochę, nawet w kombi :P jednak lepiej się czuję na treningu, gdzie wiem że się mogę glebnąć i nie wpadnę ani na słup ani pod samochód. no i jeździ się wolniej :P przynajmniej ja ;)
ale dobra, wyćwiczę się to będę i po mieście pocinał :)
Strony Poprzednia 1 … 99 100 101 102 103 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.107 sekund, wykonano 43 zapytań