1,501

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Witam kiedy latacie grupami po warszawie bo tak samemu to jest nudno :P

Kawasaki Klx 650 c :D

1,502

Ja w sumie codziennie latam. A jutro to większość ludzi na treningu będzie. Ogólnie to nie ma stałego terminu ustawek na miasto^^

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

1,503

Wygrzebałem, odkurzyłem... mocno już zapomniany temat :|
Wczoraj wieczorem hm... dodam że pod Kolumną, spotkałem lansującą się ekipę z tego forum... :D
Na wasze pytania "co ja tam robiłem" odpowiadam: byłem z dziewczyną, więc czuje się usprawiedliwiony ;)

Ujawnijcie się!!!
Bo będę zmuszony wskazywać palcem :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

1,504

Jestem!

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570

1,505

To jak widzę większość lata pod kolumnę ale... nie pucuje się zbyt często hehe ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

1,506

Siemka no to mnie z kumplami wczoraj spotkałes pod zygmuntem. Niestety ten dzien dla twojego imiennika nie skonczyl sie ciekawie. Po ruszeniu z pod zygmunta zajechalismy na cargo i tam sie niestety wydazyło cos strasznego. Seba przegiął z gumowaniem i wyrżnął niezła gleba pomimo posiadania butów enduro KTM zmiazdzył mu śródstopie i jeszcze jakieś złąmanie. Chłopaczyna leży w szpitalu i czeka az mu druty zaaplikują..... No to taki mało ciekawe zakonczenie wczorajszego ciepłego wieczorku. Jak by ktos chciał to bedzie do sprzedania KTM :) bo chyba chłopak juz nie polata....

1,507

Jak to możliwe że ktoś uprawia terror na mieście bez stosownych zezwoleń? Sebek chwilę Cię nie było a tu widzisz co się kręci!

jakubek

1,508

pavloman napisał/a:

Siemka no to mnie z kumplami wczoraj spotkałes pod zygmuntem. Niestety ten dzien dla twojego imiennika nie skonczyl sie ciekawie. Po ruszeniu z pod zygmunta zajechalismy na cargo i tam sie niestety wydazyło cos strasznego. Seba przegiął z gumowaniem i wyrżnął niezła gleba pomimo posiadania butów enduro KTM zmiazdzył mu śródstopie i jeszcze jakieś złąmanie. Chłopaczyna leży w szpitalu i czeka az mu druty zaaplikują..... No to taki mało ciekawe zakonczenie wczorajszego ciepłego wieczorku. Jak by ktos chciał to bedzie do sprzedania KTM :) bo chyba chłopak juz nie polata....

O k***a to smutna wiadomość a pamiętam jak się ucieszył gdy przedstawiłem się... Sebastian :( Wracaj do zdrowia i trzymamy kciuki :)  Jak będziecie wybierać się z ekipą do szpitala to chętnie się podłącze :(  zapewne kilka dni tam spędzi :(

1,509

Witam zbieramy grupe i latamy po warszawie zbieramy sie na cargo o 21 zapraszam chetnych :D

1,510

a jakiś konkretny plan latania, czy na miejscu zdecydujemy? pewnie wpadne ;p

100% Supermoto

1,511

no własnie nie wiadomo do konca :P zobaczymy na miejscu :)

1,512

ale mam nadzieję, że będziemy bardziej jeździć, niż popijać herbatkę, bo ja się ubieram w kombi moje nowe (po raz pierwszy, hell yeah) ;)

100% Supermoto

1,513

hehe... nowe kombi ;) to koniecznie pod kolumnę. hehe...

1,514

uuuu na pewno polatamy :D

1,515

dzienkówa, fajnie było :) ale ja tak po mieście to się stracham trochę, nawet w kombi :P jednak lepiej się czuję na treningu, gdzie wiem że się mogę glebnąć i nie wpadnę ani na słup ani pod samochód. no i jeździ się wolniej :P przynajmniej ja ;)
ale dobra, wyćwiczę się to będę i po mieście pocinał :)

100% Supermoto