Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Ma ktoś z Was może klucz dynamometryczny żeby pożyczyć na weekend? Niskie wartości, 5-20nm czy coś w ten deseń by było spoko. Najlepiej południowa część Warszawy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 538 539 540 541 542 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ma ktoś z Was może klucz dynamometryczny żeby pożyczyć na weekend? Niskie wartości, 5-20nm czy coś w ten deseń by było spoko. Najlepiej południowa część Warszawy
ja mam - Warszawa Ursus
jakis terror dzis wieczorem?
Też bym polatał tak od 18 w górę, ktoś coś jeszcze?
ja mam - Warszawa Ursus
Poszedł pw
Znajdzie kogoś ogarniętego kto wymieni mi szybko uszczelniacze lag ? Uszczelniacze i olej bede miał
Ktoś coś dzisiaj lata? Najlepiej do popołudnia, póki jest pogoda.
Znajdzie kogoś ogarniętego kto wymieni mi szybko uszczelniacze lag ? Uszczelniacze i olej bede miał
sam wymienisz, nic trudnego! Poszukaj na youtube, zero filozofii jeśli oczywiście masz podstawowe narzędzia i nie chcesz nabijać w komorze :) Przy okazji się nauczysz serwisować zawias, co powinno się robić co sezon
Ma ktoś z okolic na szybko zapas płytek zaworowych do drzty? Bo jutro niestety wszystko pozamykane, święta sobie powymyślali... ;p
Zapytaj Hermesa,może on coś ma ;-)
Zapytaj Hermesa,może on coś ma ;-)
Zanim napisałem tutaj, to zdążyłem się zapytać... :)
Koso napisał/a:Znajdzie kogoś ogarniętego kto wymieni mi szybko uszczelniacze lag ? Uszczelniacze i olej bede miał
sam wymienisz, nic trudnego! Poszukaj na youtube, zero filozofii jeśli oczywiście masz podstawowe narzędzia i nie chcesz nabijać w komorze :) Przy okazji się nauczysz serwisować zawias, co powinno się robić co sezon
Jeśli nie masz narzędzia do nabijania to bym nie radził. Jeśli zrobisz to "po wiejscu" śrubokrętem to na bank nie będą Ci trzymać na długo , bo zrobisz małe ryski i będą przeciekać
Mówicie o narzędziu do nabijania uszczelniacza? Jeżeli tak to jaki problem jest wbić wykorzystując stary przecięty na pół uszczelniacz? Ja takiego narzędzia nie miałem, ale tniesz uszczelniacz na pół, wsadzasz tak gdzie wchodzi, kilka ruchów i wszystko jest na swoim miejscu, potem wyciągasz ten stary i jest ok. Ja tak robiłem i wszystko śmiga idealnie...
Jebanie śrubokrętem czy innym wkrętakiem po lagach jest z miejsca poronionym pomysłem.. Można tego użyć do wyjęcia pierścienia albo wygrzebania przeciwpyłowego i na tym przydatność się kończy..
Edit. Chyba, że coś źle zrozumiałem z tym nabijaniem :P
Taśmę izolacyjną można nawinąć na lagę i tak wbić uszczelniać.
Ktoś dziś lata? Nikt nie chce się przewietrzyć? ja idę się pokręcić po Bielanach
Od czwartku ma być niezła pogoda, może jakieś latanie?
Strony Poprzednia 1 … 538 539 540 541 542 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.097 sekund, wykonano 38 zapytań