Odp: WR 425 SM!!! sprzedam/zamienię na crossa
Troche słaba forma jak na trenera personalnego.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » WR 425 SM!!! sprzedam/zamienię na crossa
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sam jesteś niepewny, życzę powodzenia tym którzy za 7500 szukają moto gotowe na sezon.
jestem przekonany ze ten motocykl nie rozni sie od tych za 7500 ,rozebrany po sezonie i na szybko postykany na sztuke
bo niestety trzeba sobie otwarcie powiedziec nikt nie robi motocykla (remont za 3k)i od razu go sprzedaje
ej ale 6k wejść, i ponad 100 odpowiedzi to chyba w dziale sprzedam jeszcze nie było
Zrobiła się gównoburza a pewnie moto jest w lepszym stanie niż większość na allegro... Forum służyć powinno poniekąd rzetelnej pomocy w ocenie sprzętu, tyle że tego moto chyba nikt z Nas nie był oglądać, więc ciężko w pełni ocenic czy sprzęt jest dobry, czy może szrot?! Chłopak nie jest mechanikiem więc opisał sprzęt najlepiej jak potrafił. Jak tak dalej pójdzie to z postów będzie można książkę napisać. Ktoś puścił opinię, że moto to syf i kupa druciarstwa i dalej się to tak powiela przez 8 stron. Można by tak zejść z chłopaka, ktoś może być moto konkretnie zainteresowany i po przeczytaniu komentarzy nawet nie pojedzie go obejrzeć, kupi inne gówno z allegro i okaże się, że wjebał się w minę a tu mógł kupić sensowne moto. (nie mowię że sensowne, bo nie widziałem)
Doszukujecie się też logigi w sprzedaży wr skoro nią też można latać na torze, ostatnio ktoś na forum sprzedał smcra dziobala i następnego dnia szukał zwykłego sm-a (gdzie tu logika, sprzedać igłę na wyapsie i zmienić na niewiadomego golasa?)
Żalisz się teraz i jęczysz jacy wszyscy źli a sam tego piwa naważyłeś!
Pamiętaj - internet nie zapomina i co raz do niego trafi zwykle zostaje w nim na zawsze.
Nawypisywałeś bzdur, że aż głowa boli. Obsmarowałeś ludzi. Zrobiłeś gównoburzę z pretensjami do całego świata jak to Cię oszukali. Nakręciłeś na forum dym a potem plącząc się raz po raz w zeznaniach i co chwila je zmieniając zacząłeś się rakiem ze wszystkiego wycofywać.
Tak - Twój mechanior wyprostował część bzdur, które tu nam opowiadałeś. Szacun, że się podpisał i nakreślił co i jak. Jeśli go uraziłem to przepraszam ale pretensje powinien mieć do klienta czyli Ciebie bo to Ty mu zrobiłeś reklamę tutaj.
Ja dalej nie kupuje wersji ze starą uszczelką tym bardziej, że sam pisał o na tyle mocno wypaczonej głowicy, że przy naprawie już na Twoje zlecenie, sama nowa uszczelka też nie załatwiała sprawy.
Z tego co tu napisał wynika, że naprawił motocykl, który prawdopobnie Ty zamęczyłeś i zajeździłeś w trakcie sezonu. NAPRAWIŁ - NIE REMONOTOWAŁ. Zrobił to co było najpilniejsze, przejrzał to i owo i powymieniał to co było w stanie agonalnym.
To nie jest moto "zrobione pod siebie" tylko w miarę doprowadzony do poprawnego stanu sprzęt. Nikt nie da Ci gwarancji ani na ten tłok, którego nie zmieniłeś ani na cylinder, który ma już wyraźne oznaki nadchodzącego końca, o korbie i innych pierdołach nie wspominając.
Można by to ciągnąć w nieskończoność ale do Ciebie i tak to nie dotrze bo nie masz pojęcia o mechanice, eksploatacji ani użytkowaniu wyczynowego enduro. Tak jak byśmy rozmawiali w innych językach...
Powodzenia w zawodowej karierze MX.
Obawiam się, że pewnie ze 20 lat za późno na rozpoczynanie zawodowej kariery ale co tam... Do odważnych świat należy!
Argumenty ad personam są raczej słabą formą dyskusji.
@SPIDI, a Tobie to ja też się dziwię. Piszesz w kółko te swoje "opowiadania" w tym temacie i wałkujesz ciągle to samo - do znudzenia - że też Ci się człowieku chce.
Niechże któryś moderator zamknie w cholerę ten temat, ewentualnie z dopiskiem, że oferta nadal aktualna i po kłopocie. Myślę, że już wystarczy tych żali zarówno autora wątku jak i tych wszystkich moralizatorów co go próbują pouczać.
Ktoś puścił opinię, że moto to syf i kupa druciarstwa i dalej się to tak powiela przez 8 stron.
Jakby nie patrzeć to sam autor tego tematu puścił tą opinię i tym samym zniechęcił potencjalnych zainteresowanych.
Prawda jest taka, że (moim zdaniem) większość osób (również ja) z forum się wkurzyła na Majora nie za stan motocykla, i że niby próbuje sprzedać minę ale przez to, że obraził poprzedniego właściciela - Pekę i wszystkich "którzy polecali ten motocykl" a tak naprawdę motocykl moim zdaniem był i jest w świetnej kondycji.
Motocykl przecież bezawaryjnie przejeździł sezon czy więcej u niego. Zaczął brać olej - rozbiórka, poprawienie paru rzeczy, które się zużyły/były felerne (pierścienie, panewki na wałkach rozrządu, nowa uszczelka pod głowicą (KUR*A ona była nowa a nie drugi raz zakładana do ch*ja wafla!) i jakieś tam jeszcze mało znaczące ciulidła. Kolejna połowa sumy to już kosmetyka i części eksploatacyjne.
Moim zdaniem motocykl był, jest i będzie jeszcze przez długi okres czasu w świetnym stanie.
ALE cały niesmak pozostał bo Major nawet nie raczył przyznać się do błędu i PRZEPROSIĆ Pekę i użytkowników, którzy niby go wcisnęli w minę...
A fajnie zapierd*lała ta WR przez ten okres co ją użytkowałeś, prawda panie trener personalny...
Tak to naprawdę wygląda.
Chłopie ale tu nie chodzi o to, że my chcemy kogoś zniechęcić. Wytłumacz mi po co?
Mało tego - nikt nie pisze, że ten motocykl to złom. Poprostu robisz dziwne ruchy...
To Ty nawypisywaleś w poprzednim temacie i tutaj mnóstwo bzdur tym samym tracąc jakakolwiek wiarygodność w naszych oczach i kręcąc na siebie bata. Nic co tutaj piszesz nie trzyma się kupy a Ty ciągle idziesz w zaparte.
Nie ma się co obrażać tylko trzeba uderzyć sie w pierś i zastanowić... Zamiast iść w zaparte.Najpierw jechałeś po ludziach, że Ci polecili motocykl, który brał olej i wymagał napraw. OK, Twój wybór.
Kłopot w tym, że nie miałeś ku temu podstaw bo Twoje diagnozy(i Twojego mechanika) nazywając rzeczy po imieniu były z dupy. Każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie o budowie i eksploatacji tego typu motocykli obali te Teorie, które tu przedstawiłeś w 5 minut konkretnymi argumentami.Potem nagle robisz kampanie promocyjną jak to włożyłeś 3 tysie w remont i robiłeś moto pod siebie a wszyscy Ci tłumaczą, że to o czym piszesz nie ma nic wspólnego z remontem.
Naprawa tego co się wysrało w trakcie sezonu(uszczelka, głowica) i wymiana elementów eksploatacyjnych(jak napęd czy inne pierdoły). Teraz piszesz, że nigdy nie mówiłeś, że to był zły motocykl czy złom "tylko był źle poskładany" a ja Ci tłumaczę, że taki sprzęt źle złożony złożony nie ma prawa jeździć cały sezon!
Teraz nagle zapragnąłeś zostać MX - spoko, nie mówię, że nie ale sam sie zastanów czy gdybyś Ty był po drugiej stronie i czytał to wszystko czy byś się nie zastanawiał a co temu kolesiowi tak naprawdę chodzi...?Skoro robiłeś dla siebie to czemu nie wymieniłeś tłoka? Przecież fura i tak była rozgrzebana a to tylko kilka setek więcej i gwarancja spokoju na dłuższy czas.
Tak samo z felgami - dziesięć razy napisałeś "renowacja felg" - ludzie Cię pytają na czym polegała a Ty, dalej wymiana łożysk i renowacja... Czyli co - umyłeś i nasmarowałeś ośki czy może rozplatałeś szprychy, piaskowałeś wszystko i poszły w proszek.
Sam kręcisz na siebie bata dorabiając do całej historii ideologię. Kręcisz, mącisz i zamiast prostować bzdury powtarzasz je i dalej sie pogrążasz.
Spidi podsumował jasno o co chodzi -ja podsumuję to jeszcze raz POJECHAŁEŚ po poprzednim właścicielu że złom i że ludzie wpakowali cię na minę, zdjęcia teksty itd. potem w dziale giełda zaprzeczasz temu piszesz że OK i drobny serwis był zrobiony + to co tam jeszcze trzeba było zrobić, potwierdza to serwis że tragedii nie było! PANIE o to tu ludzią chodzi i to nas drażni - wypadałoby przeprosić i tyle.
co do pozostałych postów poniżej, tylko zainteresowani kupnem...
Nie przeprosze nikogo, tylko dlatego że zachowaliscie się w tym poście jak...Nie będę porównywal, w każdym razie nie mam ochoty więcej być na tym forum.
Admina proszę o usunięcie mojego konta (samemu się nie da niestety) i najlepiej całego tego tematu- wymiotowac się chce jak się to czyta.
taki ch*j myslisz że hermes usunie temat i ten smród zniknie. nie zemna te numery brunner, ten motocykl bedzie poprostu cieżko sprzedac w tej kasie i z tym smrodem który sam narobiłeś . a pozatym to sie pierdol
Supermoto.pl jak zawsze komentarze na poziomie :)
Nie przeprosze nikogo, tylko dlatego że zachowaliscie się w tym poście jak...Nie będę porównywal, w każdym razie nie mam ochoty więcej być na tym forum.
Admina proszę o usunięcie mojego konta (samemu się nie da niestety) i najlepiej całego tego tematu- wymiotowac się chce jak się to czyta.
Dobra pora zamknąć to G.... swoją drogą to "nie mam ochoty więcej być na tym forum." na h*j SIĘ TU LOGUJESZ
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » WR 425 SM!!! sprzedam/zamienię na crossa
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 75 zapytań