Odp: Supermoto podczas Extrememoto (wyniki)
To ja:)
To Ty jesteś tym mistrzem europy w motocrossie ?
Moge autograf na klacie ? :P
:lol:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Supermoto podczas Extrememoto (wyniki)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To Ty jesteś tym mistrzem europy w motocrossie ?
Moge autograf na klacie ? :P
:lol:
To co sie nie chwalisz, ze w 2007 stales na podium w ME :)
A takie tam wiesz...:D dawno to było...
hehe "człowiek zmyłka" najpierw myślałem że jeździsz WR teraz że Ty to On :) ciekawe co będzie dalej
Najlepsze zdziwko to ludzie w sklepach i serwisach mx mają jak piszę maila z maciej.zdunek@.... albo proszę o wystawienie rachunku:D co zrobić...chociaż to może rodzina -to muszę sprawdzić:)
hehe Też się zdziwiłem jak dobijałem targu z Tobą :) chociaż wiedziałem, że ty to nie on , bo jego znam a Ciebie dopiero poznałem :) Ps. Maciek jest z Gdańska to mogę zapytać czy rodzina... może udzieli Ci lekcji za free
Cześć, jestem Maciek Zdunek
Cześć, Ja też :D:D:D
koniec OT
mnie mozecie z listy wykreslic kontuzja z koszalina wyeliminowała mnie z motocykla na 6 miesiecy ... jesli ktos by był zainteresowany to mój motocykl jest na sprzedaż
mnie mozecie z listy wykreslic kontuzja z koszalina wyeliminowała mnie z motocykla na 6 miesiecy ... jesli ktos by był zainteresowany to mój motocykl jest na sprzedaż
Co sie stało sie?
lipa :(
odezwała sie stara kontuzja czyli bark ... przy bardzo delikatnym doziemieniu :P znów zwichniety i tym razem sciehna tak ponaciagane ze bez operacji ani rusz ... :/
Wjazd na Bemowo dla startujących jest tą samą bramą co rok temu ??
Przykra sprawa z Twoim barkiem.
Z innej beczki, to ile i dlaczego tak drogo?
jezeli przyjedziecie przed 9.30 to wjazd glowna brama(NIE ta co roktemu) a pozniej caala droge do paddocku supermoto mozecie przejechac, jak przyjedziecie pozniej to slabo, bo trzeba zostawic samochod na ogolnym parkingu i motonga ciagac albo czekac pod druga brama az sie trening skonczy
podsumowujac wjazd przed 9.30
25k brutto na fakture ... przebieg niecałe 70mh duzo dodatków (wersja six days) załozony kompletny beringer i akrapovic wiecej na pv
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Supermoto podczas Extrememoto (wyniki)
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 75 zapytań