Odp: Supermoto podczas Extrememoto (wyniki)
A kto jest pro, a kto amator?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Supermoto podczas Extrememoto (wyniki)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A kto jest pro, a kto amator?
Osoby z licencją A oraz B startują w klasie Pro (także, jeżeli kiedykolwiek miałes licencję i juz nie posiadasz).
Osoby które nigdy nie posiadały żadnej licencji wyścigowej mogą startować w klasie amator.
Heh,
- zgłoszenie na zawody - 0zł,
- pożyczenie busa - 50zł
- paliwo - 50 zł
- picie i jedzenie - 40zł
- ta chwila w klasie Pro, kiedy to mistrz Polski (Czapeczka) jest za tobą ... przy dublu - bezcenne!
pozdr,
--
LS
Etam,
Lepsze jest jak Mistrz Polski Cie zdubluje i wyprzedzi a flagowy nie zdazy opuscic niebieskiej flagi i ktos cyknie fote :)
Mozesz potem wnukom opowiadac "...no i na tym zdjeciu zabieram sie do wyprzedzania Mistrza"
pożyczenie busa - 50zł
gdzie tak tanio można busa pożyczyć ?? :o
podciągnę troszkę statystykę liczby startujących dr-z :) zgłoszenie poszło
podciągnę troszkę statystykę liczby startujących dr-z :) zgłoszenie poszło
o proszę, cieszę się że zmotywowały Cie treningi ;-)
generalnie plan zawodów wygląda bardzo sensownie, zapowiada sie dobra biba ;-)
ciapa jestem i nie umiem znaleźć regulaminu
wysle zawodnikom na maila jak sie juz wszyscy zglosza
Własnie sobie ogldałem jazdy rozgrzewkowe MOTO GP na kanale sport klub i w przerwie widziałem reklame extreme moto są jakieś urywki chyba z zeszłego roku KACZOR mi sie mignął jakies WR #8 , zapowiada sie fajnie , ale ja raczej odpadam .
Halo Dziewczyny ( szczególnie te na miejscu w Wawie) mobilizować się i przysyłać zgłoszenia bo w grupie AMATOR jest jeszcze dużo wolnych miejsc
mi jeśli w tym tygodniu uda się zaliczyć termodynamikę, wytrzymałość konstrukcji i/lub elektrotechnikę, i zdążę sobie zrobić badanie lekarskie to będę! mam nadzieję że się ze wszystkim wyrobię :(
i mam nadzieję Sabathius, że to nie będzie jakiś duży problem jeśli się zgłosiłem a jednak nie uda mi się być :(
To tak zgloszenie poszło juz :D tylko mam taka prosbe koledzy ;) jak przygotowac motocykl ?? chodzi mi dokładnie o to drutowanie silnika samemu to sie robi czy podczas odbierania motocykla przed zawodami organizatorzy to zpewniają :P bo sie przyznam ze pierwszy raz biore udzial w takiej imprezie zlewki oczywiscie mam zamontowanie no i jakies tam srubełki sa poprzewiercane :)
Też wysłałem
"odrutowanie silnika ... czy podczas odbierania motocykla przed zawodami organizatorzy to zpewniają"
eh chlopie staram sie robic duzo, ale nie przeginaj ;)
poszukaj na forum bylo juz multum razy
zadrutowac korki od zlewu oleju,zlewka na plyny musi byc, kask homologowany, kombi i buty odpowiednie (wirazowi poinformuja jak ktos w adidasach pojedzie)
co do reklamy sportklubu to moje WR bylo (nr 6), ale jezdziec to Pawel Szkopek bo ja nie dalem rady wystrtowac bo sie opierdalalem na padocku zamiast jezdzic
kosmetyczne zmiany w [url=http://sabathius.com/HarmonogramSM2010.pdf]harmonogramie[/url]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Supermoto podczas Extrememoto (wyniki)
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 78 zapytań