76 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-06-23 21:59:27)

Odp: Supermoto podczas Extrememoto (wyniki)

maciejwra napisał/a:

To ja:)

To Ty jesteś tym mistrzem europy w motocrossie ?
Moge autograf na klacie ? :P
  :lol:

motoslide.com

77

maciejwra napisał/a:

To co sie nie chwalisz, ze w 2007 stales na podium w ME :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

78

A takie tam wiesz...:D dawno to było...

SMR 505

79 Ostatnio edytowany przez Materka (2010-06-24 08:46:58)

maciejwra napisał/a:

hehe "człowiek zmyłka" najpierw myślałem że jeździsz WR teraz że Ty to On :) ciekawe co będzie dalej

80 Ostatnio edytowany przez maciejwra (2010-06-24 08:54:10)

Najlepsze zdziwko to ludzie w sklepach i serwisach mx mają jak piszę maila z maciej.zdunek@.... albo proszę o wystawienie rachunku:D co zrobić...chociaż to może rodzina -to muszę sprawdzić:)

SMR 505

81 Ostatnio edytowany przez tegma (2010-06-24 09:38:37)

hehe Też się zdziwiłem jak dobijałem targu z Tobą :) chociaż wiedziałem, że ty to nie on , bo jego znam a Ciebie dopiero poznałem :) Ps. Maciek jest z Gdańska to mogę zapytać czy rodzina... może udzieli Ci lekcji za free

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

82

Cześć, jestem Maciek Zdunek
Cześć, Ja też :D:D:D

koniec OT

SMR 505

83

mnie mozecie z listy wykreslic kontuzja z koszalina wyeliminowała mnie z motocykla na 6 miesiecy ... jesli ktos by był zainteresowany to mój motocykl  jest na sprzedaż

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

84

cross napisał/a:

mnie mozecie z listy wykreslic kontuzja z koszalina wyeliminowała mnie z motocykla na 6 miesiecy ... jesli ktos by był zainteresowany to mój motocykl  jest na sprzedaż

Co sie stało sie?

motoslide.com

85

cross napisał/a:

lipa  :(

86

odezwała sie stara kontuzja czyli bark ... przy bardzo delikatnym doziemieniu :P  znów zwichniety i tym razem sciehna tak ponaciagane ze bez operacji ani rusz ...  :/

87

Wjazd na Bemowo dla startujących jest tą samą bramą co rok temu ??

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

88

cross napisał/a:

Przykra sprawa z Twoim barkiem.
Z innej beczki, to ile i dlaczego tak drogo?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

89

jezeli przyjedziecie przed 9.30 to wjazd glowna brama(NIE ta co roktemu) a pozniej caala droge do paddocku supermoto mozecie przejechac, jak przyjedziecie pozniej to slabo, bo trzeba zostawic samochod na ogolnym parkingu i motonga ciagac albo czekac pod druga brama az sie trening skonczy

podsumowujac wjazd przed 9.30

[url=http://supermoto.scigacz.pl]A ja sobie... [img]http://www.forum.motosports.pl/images/smilies/motorower.gif[/img]  [img]http://sabathius.com/r2r_logom.png[/img] [b] #[color=green]6[/color] [/b] [/url]

90 Ostatnio edytowany przez cross (2010-06-24 18:18:50)

25k brutto na fakture ... przebieg niecałe 70mh duzo dodatków (wersja six days) załozony kompletny beringer  i akrapovic  wiecej na pv