841

Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)

qnik napisał/a:

Heja,
bylo zajebiaszczo :D
kto nie byl niech zaluje...

pozytywnie zmeczony :)
qnik

podpisuję sie pod tym!  :)

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

842

bylo zajebiscie, zwlaszcza ze to byl moj pierwszy raz na bemowie i w piachu wiec poziom funu wysoki :)

843

Widać kolejni koledzy zadowoleni i pozytywnie zmęczeni  :)
Ja niestety nie mogłem być z powodu rozmowy o pracę... Szukam normalnie hajsu na wache  :o

Ile było osób?
Jakie elementy wystąpiły w konfiguracji sekcji terenowej?

yamaha xt660x

844

bylo ze 12 motocykli (wiekszosc to DRZy  :) )

w terenie byly 2 bandy a pomiedzy nimi kawalek po luku po ubitym i miejscami grzaskim piasku, do tego garb, ktory od biedy mozna by nazwac minihopka  :)

845

bajros napisał/a:

Ja niestety nie mogłem być z powodu rozmowy o pracę... Szukam normalnie hajsu na wache  :o

Ile było osób?

dawaj, dawaj Bajros
był wczoraj kolega na XTeku takim jak Twój i dobrze dawał rade wiec nie zamulaj  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

846

Ktoś  miał kamerkę na kasku na treningu. Będzie z tego jakiś filmik zamieszczony czy to na własny użytek było kręcone?

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

847

Deszczowiec napisał/a:

Ktoś  miał kamerkę na kasku na treningu. Będzie z tego jakiś filmik zamieszczony czy to na własny użytek było kręcone?

pewnie to był  jakiś szpieg szoguna :D

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

848

To był Steven Spielberg. Już wkrótce w kinach "The Bemovo Story". Wzruszająca historia o mężczyznach, którzy ze łzami w oczach i piachem w zębach, pędzą po torze niczym wiatry pustyni, w poszukiwaniu apogeum adrenaliny. Doskonała obsada i nowa techologia HDKV High Definition Kask Video sprawią, że film podbije serca wszystkich fanów i fanek sportów motorowych jak i zwykłych zjadaczy chleba. Premiera już wkrótce w kinie Luna. A może to film Artura Wajdy ^^ :cool:

849

Franz napisał/a:
bajros napisał/a:

Ile było osób?

dawaj, dawaj Bajros
był wczoraj kolega na XTeku takim jak Twój i dobrze dawał rade wiec nie zamulaj  :)

Zamuliłem bo czasu nie miałem tego dnia i trochę kiepsko z hajsiwem.
Wiem, że był koleżka na XTXsie bo sam go tam przysłałem  :cool:

yamaha xt660x

850

Bedzie nie na temat.

Deszczowiec napisał/a:

To był Steven Spielberg. Już wkrótce w kinach "The Bemovo Story". Wzruszająca historia o mężczyznach, którzy ze łzami w oczach i piachem w zębach, pędzą po torze niczym wiatry pustyni, w poszukiwaniu apogeum adrenaliny. Doskonała obsada i nowa techologia HDKV High Definition Kask Video sprawią, że film podbije serca wszystkich fanów i fanek sportów motorowych jak i zwykłych zjadaczy chleba. Premiera już wkrótce w kinie Luna. A może to film Artura Wajdy ^^ :cool:

Deszczowiec, nie mialbys ochoty czasem cos na "główną" skrobnąć, bo widze że masz talent do słów?
Jakas relacyjka z tych Waszych latań, albo z jakiś zawodów, jeśli jeździsz.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

851

Nie ma problemu. Bardzo chętnie się tym zajmę. Odezwij się na PW, gg lub tel. 512 113 098.

852

Witam,
Chciałbym pojawić się na najbliższytm środowym treningu, podpowiedzcie mi czy trzeba się gdzieś zapisywać? Czy po prostu pojawiam się, płacę i latamy? :)

Yamaha YZ 250F 2005 MX/SM #51

853

Pojawiasz się, latamy, płacisz, wracasz do domu zmęczony i zajarany opór.

854

trening w srode jak najbardziej aktualny

[url=http://supermoto.scigacz.pl]A ja sobie... [img]http://www.forum.motosports.pl/images/smilies/motorower.gif[/img]  [img]http://sabathius.com/r2r_logom.png[/img] [b] #[color=green]6[/color] [/b] [/url]

855 Ostatnio edytowany przez Juriusz (2010-06-28 10:37:59)

Super, dzięki za informację. W takim razie, do zobaczenia w środę na torze ;)

Jeszcze pytanie mam, czy wymagany jest zbiorniczek na paliwo w razie wywrotki?

Yamaha YZ 250F 2005 MX/SM #51