Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Heja,
bylo zajebiaszczo :D
kto nie byl niech zaluje...pozytywnie zmeczony :)
qnik
podpisuję sie pod tym! :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Heja,
bylo zajebiaszczo :D
kto nie byl niech zaluje...pozytywnie zmeczony :)
qnik
podpisuję sie pod tym! :)
bylo zajebiscie, zwlaszcza ze to byl moj pierwszy raz na bemowie i w piachu wiec poziom funu wysoki :)
Widać kolejni koledzy zadowoleni i pozytywnie zmęczeni :)
Ja niestety nie mogłem być z powodu rozmowy o pracę... Szukam normalnie hajsu na wache :o
Ile było osób?
Jakie elementy wystąpiły w konfiguracji sekcji terenowej?
bylo ze 12 motocykli (wiekszosc to DRZy :) )
w terenie byly 2 bandy a pomiedzy nimi kawalek po luku po ubitym i miejscami grzaskim piasku, do tego garb, ktory od biedy mozna by nazwac minihopka :)
Widać kolejni koledzy zadowoleni i pozytywnie zmęczeni :)
Ja niestety nie mogłem być z powodu rozmowy o pracę... Szukam normalnie hajsu na wache :oIle było osób?
Jakie elementy wystąpiły w konfiguracji sekcji terenowej?
dawaj, dawaj Bajros
był wczoraj kolega na XTeku takim jak Twój i dobrze dawał rade wiec nie zamulaj :)
Ktoś miał kamerkę na kasku na treningu. Będzie z tego jakiś filmik zamieszczony czy to na własny użytek było kręcone?
Ktoś miał kamerkę na kasku na treningu. Będzie z tego jakiś filmik zamieszczony czy to na własny użytek było kręcone?
pewnie to był jakiś szpieg szoguna :D
To był Steven Spielberg. Już wkrótce w kinach "The Bemovo Story". Wzruszająca historia o mężczyznach, którzy ze łzami w oczach i piachem w zębach, pędzą po torze niczym wiatry pustyni, w poszukiwaniu apogeum adrenaliny. Doskonała obsada i nowa techologia HDKV High Definition Kask Video sprawią, że film podbije serca wszystkich fanów i fanek sportów motorowych jak i zwykłych zjadaczy chleba. Premiera już wkrótce w kinie Luna. A może to film Artura Wajdy ^^ :cool:
bajros napisał/a:Widać kolejni koledzy zadowoleni i pozytywnie zmęczeni :)
Ja niestety nie mogłem być z powodu rozmowy o pracę... Szukam normalnie hajsu na wache :oIle było osób?
Jakie elementy wystąpiły w konfiguracji sekcji terenowej?dawaj, dawaj Bajros
był wczoraj kolega na XTeku takim jak Twój i dobrze dawał rade wiec nie zamulaj :)
Zamuliłem bo czasu nie miałem tego dnia i trochę kiepsko z hajsiwem.
Wiem, że był koleżka na XTXsie bo sam go tam przysłałem :cool:
Bedzie nie na temat.
To był Steven Spielberg. Już wkrótce w kinach "The Bemovo Story". Wzruszająca historia o mężczyznach, którzy ze łzami w oczach i piachem w zębach, pędzą po torze niczym wiatry pustyni, w poszukiwaniu apogeum adrenaliny. Doskonała obsada i nowa techologia HDKV High Definition Kask Video sprawią, że film podbije serca wszystkich fanów i fanek sportów motorowych jak i zwykłych zjadaczy chleba. Premiera już wkrótce w kinie Luna. A może to film Artura Wajdy ^^ :cool:
Deszczowiec, nie mialbys ochoty czasem cos na "główną" skrobnąć, bo widze że masz talent do słów?
Jakas relacyjka z tych Waszych latań, albo z jakiś zawodów, jeśli jeździsz.
Nie ma problemu. Bardzo chętnie się tym zajmę. Odezwij się na PW, gg lub tel. 512 113 098.
Witam,
Chciałbym pojawić się na najbliższytm środowym treningu, podpowiedzcie mi czy trzeba się gdzieś zapisywać? Czy po prostu pojawiam się, płacę i latamy? :)
Pojawiasz się, latamy, płacisz, wracasz do domu zmęczony i zajarany opór.
trening w srode jak najbardziej aktualny
Super, dzięki za informację. W takim razie, do zobaczenia w środę na torze ;)
Jeszcze pytanie mam, czy wymagany jest zbiorniczek na paliwo w razie wywrotki?
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 58 zapytań